Melek21 Oğlum 2 ay 9 günlük iyi kötü hem mama hem sütümü veriyorum bir bakıyorum yetiyor bir bakıyorum çok az mana vermek zorunda kalıyorum hetşey Rabbim’in elinde tabi ama sütü bol olan annelerin önerilerini sormak istedim ben bundan çok fayda gördüm dediklerinizi benle paylaşırsanız çok memnun olurum 🥰
Bussck Melek21 süt çayı çorba kisaca sivi gideler ozellikle bol su sık sık yemek yemek yeşil yapraklı sebzeler tavuk her türlü yapabilirsin ızgara fırın haşlama sote Yulaflı biskuvuler ve tatlılar tatlı ye sütun tatlansin derler hem
green Siz de biliyorsunuz belki ama bol bol su ve yemek yemek.Benim ki en azından bu şekilde oluyor.Bir de tatlı birşeyler yediğimde,inşallah çoğalır 🥰
Ashlee buseseylan ya isirganotunu burdan görup aldim igrenc bisey icemedim ben onu ta rezeneyle karistirdim gene icemedim midem almadi resmen
Melek21 deleted2310 damla da kullanmaya başladım iyi geldi ama kaç gündür baya bi azalma var sebebini bilmiyorum
Melek21 Twinkle içiyorum ama kaç gündür felaket bi azalma var mama veriyorum ama sütümün tamamen kesilmesinden endişe ediyorum
Gulzar Melek21 yemek ne kadar yersen ye sütün artmasına çok az katkı sağlıyor malesef bunun aksini bilib kilo kilo kilolaaaarrr alanlar var çok kötü oluyorum görünce...Bol su için bol bol sütü artırmanın en iyi yolu bol sudur,göğsünüzde süt tozu olduğunu düşünün su içtikce süte dönüşen bu işler de aynı böyle canım
Gulzar Melek21 doğru bazen olmayınca olmuyor...Eczacılarda süt artırıcılar oluyor bi ilgilen istersen
UmayNil Melek21 bu süt işi çoğunlukla beyinde bitiyor bir de sütünüzün çok geleceğine inanın kendinize telkinde bulunun, sık sık emzirdiğiniz sürece korkmayın süt kesilmez
Ugggg Melek21 bol su susam dereotu tahin pekmez bide bı ark yazdı burda helva tahin helvası yazdı sanirim
FeriDeniz Melek21 bol emzirme, hurma ve kuru incir, bol bol kucağıma alıp öpüp koklama, sütüm olduğuna inanma, moralimi yüksek tutma, banyoda göğüslerime masaj yapma, uyku ve dinlenme. Bana iyi gelenler Bunlardı güzel anne.