Faimee Poyrazinannesiiii ertesi gün yani taburcu olduğum gün almıştım doktor sprey sıkmıştı su geçirmeyen ama bana hiç iyi geldmedi duş ağrılarım çok arttı gerçi ondan mı bilemedim herkes ondan dedi 😔
Emrhn Faimee Bende duş aldım mahf oldum valla erken aldım sanırım ameliyat yerimde yanma oldu kaç gündür öldüm dirildim bugün daha iyiyim kalktım yeni duş aldım
Faimee Emrhn aynen ya bende aslında ameliyat yerinden ziyade her yerim ağrıyordu tırnak uçlarıma kadar şükür geçti ama zor günlerdi sizinki de hemen geçer inş
Gulsenyilmaz Emrhn bende de aynisi oldu dusa girdigimde ayakta duramadim dikişim yandı sacim şampuanlı ciktim dustan dayanamayıp
Ce_Ce Poyrazinannesiiii hastaneden çıktığım gün aldım. Eczaneden su geçirmeyen bant aldık onu takıp öyle yıkandım dr önermişti. Bi sıkıntıda yaşamadım
agustos_bocegim Poyrazinannesiiii dogumdan 4 gün sonra aldim doktor öyle söylemişti birde bant verdiler dikişli yere yapıştırıp öyle duş almıştım.bir sıkıntım olmadı sonrasinda
nneslihan Poyrazinannesiiii eve gelir gelmez duşa girdim, su geçirmeyen bant vardı doktorum alabilirsin demişti
manicurist Poyrazinannesiiii eve geldim hemen aldım doğum yaptığım gün hastane de kaldım ertesi gün yılandım çok ta rahatladım tek yıkamıyorsunuz tabi birinin yardım etmesi gerek eğilip kalkamazsınız
glcncbn Poyrazinannesiiii Hastaneden çıktıktan 1 gün sonra duşa girdim. Zaten su geçirmez bant vardı. Bana iyi geldi rahatladım. Ilık su iyi gelmişti.
Miray889 Ben perşembe doğum yaptım cumartesi hastaneden çıktım duş aldım önerim tabureye oturup hafif eğimli durmanız çünkü ayakta durduğnuzda yanmanız olucaktır ben taburede yanmamın olmadığı bir pozisyonda yıkandım