Annekus ona kitap okuyabilirsiniz bol
bol hatta yenidogan bebeginizle birlikte okuyun. Ben dogdugundan beri kitap okuyorum uyanikken bebegim 5 aylik kitabi gorunce pur dikkat kesiliyor gozlerimin icine baka baka dinliyor. Sizinkisi buyuk baya beraber resim yapabilirisniz, bebeginizi uyuturken annecim sen resim ciz kardesin uyuyunca ben de yanina gelir bakarim bana neler cizdin anlatirsin mesela arabalar ciz bakalim hangi renk arabalar olucak cok merak ediyorum vs gibi onu da tesvik edici cumlelerle yonlendirme yapabilirsiniz. Kitap isini de gel birlikte kardesine kitap okuyalim seninle diyerek yaninizda bulundurun. Suan kiskanclik olmasa da henuz kucuk tum ilginiz bebekte olunca yalnizlasmayi secip icine kapanabilir. Cok tv izlemenin zararlarina deginmiyorum zaten biliyorsunuz sadece onerim evden tv yi cikarin onunu alamiyorsaniz. Oyuncaklariyla kendisi oynamayi ogrensin araba mesela esli bir oyun degil onu nasil oynayabilir sizin yaninizda onu gosterin. Baska odada al sen oyna ben kardesine bakicam vs yapmayin o da hep yaninizda olsun. Sen oyna ben de kardesinle seni izleyeyim vs diyebilirsiniz bebek musade ettikce siz de bir araba alip oyununa eslik edebilirisniz aklima simdilik bunlar geldi ama internette yasina uygun cok etkinlikler vardir etkinlik kitaplari boyama kitaplari stickerli oyunlar vs olabilir. Kolay gelsin