yigitinanneesii Kızlar geçen sağlık ocağına gittik bebeğimin kilosu 5200 olmuş. 43 günlüğüz. Bana biraz fazla geldi henüz doktor kontrolümize daha gitmedik sizce normal mi? Bu aylarda sizlerin bebişlerimizin kilosu kaçtı? Bu arada doğum kilosu 4060
iki_prens_annesi_ yigitinanneesii gayet normal dogum kilosuna gore ideal oglum 3 kilo dogdu 1 aylikken 4 bucuk kiloydu
NurayKaan yigitinanneesii benim oğlum da 4030 doğdu 41 günlükken 6 kg idi doktor çok güzel dedi boyuna olan oranına da bakılıyor
Bebegimm1 yigitinanneesii 5400 du 1aylikken oglum 4kilo 50gram dogmustu mama verdigim icin doktor mamayı azalt demisti normalde 500gram 1kilo arası almasi gerekli eger anne sutuyse sorun olmaz
Baharbek yigitinanneesii 4 kilo 20 gram doğmuştu 5.300 falandı 40 günlükken bizimkide sonra 5. Aya kadar tombik devam etti 5. Ayda durdu kilo alımı
yigitinanneesii iki_prens_annesi_ İyi bari canım arkadaşlarım falan çok fazla dedi ben de bir tereddüt ettim Çok mu fazla besliyorum diye
iki_prens_annesi_ yigitinanneesii kilo alimi ideal ama biraz tombik dogmus minnal saglikla buyusun inşallah
iki_prens_annesi_ Elif_mihrimah17 bana doktor normal demisti suan 1 bucuk yasina gircek bi ay sonra 11 kilo yani ilerde hareketlendikce kilo alimi yavasliyor
yigitinanneesii Baharbek sadece anne sütü mi aldı peki? Biz mama + anne sütüyle ilerliyoruz mama daha ağır basıyor ama
Vuslat23 yigitinanneesii yoo kıloluda doğmus masallah fazla degıl bızım sarılık gecırdık zatıfladı ona ragman 1 aylık 5100 dü
sademinannesi yigitinanneesii sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde ay içerisinde ne kadar fazla kilo da alsalar doktorlar bişey demiyorlar anne sütü obez yapmazmış
yigitinanneesii sademinannesi anne sütünü mama göre daha az alıyor canım 2-3 saatte bi mama veriyorum
Bebegimm1 yigitinanneesii o zman mamayı biraz daha dikkatli verin ilk 2 ay benm bebegim fazla kilo almisti 3.ayindan sonra azaldı tabi ama doktor mamayı azaltmami saatlerini uzatmamı soylemisti