FeriDeniz Havvamurat 9 aylıkken babbaba dedi. Arkasına dedde, gee (gel), emm(emzirmemi istediği zaman). Ama hala bi anne demedi 😒
Ozge_AyazEfee Havvamurat 4 aylıkken ANNE dedi 💛😌 bilinçli veya bilinçsiz beni ilgilendirmez ben dediğine bakarım 😂 video var neyseki en büyük kanıt 😌
SevcanEbrar Ozge_AyazEfee ağlarken benim kızımda anne diyor resmen eşimde annesi kızın seni çağırıyor diyor. İlk duyduğumuzda 4 aylıktı 😂 bilinçsiz de olsa anne demesini duymak çok güzel 😍
Minnakelifim03 Ozge_AyazEfee benimkide aglarken anne dedi ilk duydugumda 4 aylikti. Esim inanmadi tabi ama video en buyuk kanıt 😂😂
Sodya Ozge_AyazEfee hahhha bnm oğlum da der gibi oldu eşımde duydu hatta cok güldük 😂😂ağlarken bòyle enneeee der gibi 😂😂😂
Havvamurat bebisimbenm baya etken demiş benimki de bilinçsizce anne dedi 3-4 aylıkken ama sonra bı daha demedi o yüzden şu an için kelime söylememiş sayıyorum 6,5ayligiz
bebisimbenm Havvamurat evet tam olarak bilinçli dememiş olabilir ama ağzından cikan her kelime bize mutluluk kaynağı😍
Emir29 Havvamurat 5 5.5 ayliken başladı su an 6 aylik ve çok geveze kendi kendine konusuyo sürekli ama anne baba demiyo hep ede dede diyo 😂
NekwaSultan Havvamurat bilincli olarak 8 ayin sonunda mama dedi ne zaman sofra kursam hemen başlar mamammaam 🦄
Annesinin1tanesi Havvamurat 2 aylıkken anne dedi o günden beri hep diyor 🙈 6 aylıkken baba dede geeeh (gel) acıktığı zaman mamm memm diyor 🥰şimdi 8 aylık arada anneanne dayı diyor 🥰