Alpereninzeynosu Test yaptım hamileyim 🥰 15 aylık bir bebeğim var 🥰❤️ çok mu zor olur acaba rabbim kolaylığını verir inşallah
Sedakcby Alpereninzeynosu hayırlı olsun inşallah allah saglıkla kucağına almayi nasip etsin. Birwz zorluğu olur elbet 🤗
Gulsen4224 Alpereninzeynosu Gözün Aydın olsun Zorlukları oluyor elbette kendinden fazlaca ödün vereceksin canları sağ olsun tek 🤲🏻🥰
tubasd Alpereninzeynosu Rabbim selametle kucaginiza almayi nasip eylesin inşaallah 🌸 her zorlugun bi guzelligi vardir bizinillah🤹♂️
Arshsn Alpereninzeynosu hayırlı olsun inşallah bende 33 aylık oğlum var ve bir aylık hamileyim Deli gibi korkuyorum ☺️ hamileliğimde çok zor geçiyor Allah hepimize güç kuvvet versinl
Alpereninzeynosu Gulsen4224 teşekkür ederim evlat en güzeli zaten tek de olsa herseyden ödün veriyoruz varsın canı sağ olsun 🥰 annelikten güzel birşey var mı rabbim esirgesin
Alpereninzeynosu Arshsn İnan hamilelik cok zor geçti ama annelik Bi nevi delilik ❤️ rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Arshsn Alpereninzeynosu sağolun Allah razı olsun en zor kısmı herhakde küçük çocukla ikinci hamilelik zaten tabi zor gecirenler için
Eysar Alpereninzeynosu kızım 15 aylık olacakken doğum yapacağım bende sizinki daha yeni ve üstünden baya bir zaman gecicek ve bebeğin büyüyecek merak etme daha kolaylaşır inşallah senin için
Alpereninzeynosu Eysar yani en azından derdini anlatacak bir yaşta olacak rabbim size de güç kuvvet versin sağlıcakla gelsin bebeklerimiz
Aneslina Benim kızım şu an 16 aylık bende 14 haftalık gebeyim herşey güzel olur umarım, sağlıkla alalım kucağımıza 🌸🍓