Merhaba arkadaşlar 32 aylık oğluma bugün 17:00 de gelişim testi yapılacak. Uzman tarafından psikolog eşliğinde.kısaca anlatayım 2 yaşında ismine bakmamasından psikiyatriye gittik tabii komutta almıyordu ama aktif bi çocuktu.yalnız 5 yıldır istanbuldayım.hiç arkadaşım çevrem olması eşimle sorunlarım sıkıntılı gecen bi hamilelik sureci.oğlum hep yalnızdı yapayalnız.ve aşırı çizgi film izledi.bagımlı gibi bişey olmustu.goz temasımız cok iyi ama.hemen bi psikiyatriye gittik.oğlumda goz temasının cok iyi olduğunu yaşantının ve pandemiden cok etkilemiş olduğunu söyledi.acil krese verin dedi.hemen krese verdim.oğlum inanılmaz değişti.ismine tepki veriyor.işaret ediyor.öğretmenleri motor becerilerinin cok iyi olduğunu söylüyor.komutlara dönüş var.1 den 10 a kadar sayıyor bizi tanıyor ve cok seviyor.gel git al aç yengeç ağaç çiçek vs diyor.taklit yeteceği cok iyi.kendisi parkta cok güzel eğleniyor.ilgiyi seven bi çocuk.ama cok konuşmuyor ve hala söylediklerimi cok net anlamıyor.otizmden tabii cok korktuk.psikolog gecen gun gördü ben cok kötü görmüyorum ama için rahat etsin diye gelişim testi yapalım dedi dua edin lütfen gelişim testi yapanlar var mı otizmden cok korkuyorum 😪 ama aşırı ekran maruziyeti de var