mom24532 Kızlar bizim 2. Ay asimiz var sağlık ocakları cuma gününden sonra greve giriyormuş ne yapacağız? İlk çocuğum başka bir yerde vuruluyor mu aşılar ?
Deletedmom4444 mom24532 Neden greve giriyorlarmış.Özel hastaneler yapıor muhtemelen devlet hastaneleride yapar.
bitterdelisi244 mom24532 ay bende bugun saglık ocağına gittim aksama dogru bahcesıne kzıımı cıkardım. baktım doktorlar var aksam vaktı cozemedım ne grevi
mom24532 cutemommy Bizim cumartesi ama bilmiyorum ebeye de ayrı bir gıcığım yarım saate gel.diye arıyor evim uzak ve ben bebekle nasıl gidicem minibüsle bile 2 vesait
Browni_61 mom24532 Hemsire maaslrina 1000 tp zam gelmis daha ne grevi ne ostoyolr 20 milyr maasmi cok sacma.
girlandboyandmumy_ Browni_61 siz buna inanıyormusunuz bunlar vergi dahil hesaplanan maaşlar 1800 -2000 arası bi vergi eksiltin hemşire maaşlarından yapmayın emeklerinin karşılığını vergiye verdikleri için bu grev
mekanikikter Browni_61 7 yıllık hemşireyim televizyondaki paranın p sini görmedim. Yani haberlerdeki rakamlar doğru değil, ona bakıp değerlendirmeyin lütfen
Browni_61 girlandboyandmumy_ örnek:4 bin tl maaş alan hemsireler artik 5bin tl alicak dun haberlerde gösterildi memurlara yeni zamn yapildi.Emek veriyo bazi saglikcilar hepsi icin ayni seyi diyemiycem.
Ftmvrs13 girlandboyandmumy_ ya yanlış anlamayın ama onların ödediği vergileri biz değ ödüyoruz hatta bekli daha fazla hemde asgari ücretle çalıştığı halde yanı 10 gün vergilere çalışıyoruz biz ne yapalım zaman
girlandboyandmumy_ Browni_61 Tamam ama şuan alınan bi maaş değil bu seneye içim anlaşma ve seneye vergilere bi daha zam gelecek ve bu seneyle aynı olacak maaşları vergiler kesilince
Morusevenanne Browni_61 ya haberlerde sözde öğretmenler 7bin filan alıyo ama 5bin alıyorum mesela. Ordakiler en üst maaş atıyorum 30 yıllık hemsire cocuk desteği eş desteği dahil.