Herkese iyi geceler☺☺ 1 yıl önce doğum yaptım. Artık fazla kilo aldığımdan mıdır nedir doğum sonrasında karnımda degormasyon oluştu. Genetik diyemiyorum çünkü 3 doğum yapmış annemin karnı genç kız göbeği gibi maşallah 🙄 ince ince ince ince bir sürü çatlağım var. Gerçi onlar hem minicik olduğu için hem de ten rengime döndüğü icin anca flaş ışığında belli oluyor ama beni asıl rahatsiz eden göbek deligimin altindaki avuç içi kadar büyüklükte bir alanda oluşan burusukluk görüntüsü. Karnımı içime çektiğimde oluşuyor bu görüntü ama hala fazladan 5-6 kilom var demek ki zayıfladıkça bu görüntü belirginleşecek. 6 eylülde plastik cerrahi randevusu aldım. Öncesinde de doktorla konuştum. Muayene sonucuna göre ekim-kasim gibi yaparız ameliyatı dedi. (Son 6-7 kilomu verebilmem için). Büyük bir kesi izi oluyormuş ama zaten sezaryenliyim. Izimin biraz daha büyümesi beni rahatsız etmez. Ilerde çocuk düşünür müyüm düşünmez miyim bilmiyorum ama uzun bir süre düşünmüyorum ve karnımın eskisi gibi olmasını istiyorum. Yani soruyorum daha önce aramızda bu ameliyatı olan cesur arkadaşlar var mı? Ne kadar zamanda günlük rutininize döndünüz? Öğretmenim ve bir yere kadar izin vs alabilirim. Şöyle yaptıranlar bana detaylı detaylı anlatsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler ☺