Selam kizlar biliyorsunuz kizim 2 yasinda olacak eylulde.ben de 6 senelik ogretmenim ozelde calistim hep ustune bir de 2.universiteyi okudum okul öncesi icin kreslere basvurdum.
Bugun bize cok yakin bir kres aradi.5yaş grubuna ogretmen ariyorlarmis,is yeri evime yakin esimin yolunun ustunde,adam cok iyi elektrik aldigini sesimden falan soyledi esiyle bir zoom gorusmesi yapacakmisiz esi kresin muduru.maas beklentimi sordu 3bin dedim adamda normal falan dedi ama esim az soyledigimi dusunuyor.
kiziniz icinde 2 yas grubumuz var dedi.
Sorum şu kizimida verirsem 3bin icinden duserlerse pek anlami kalmiyor evet.
nasil bir anlasma yapmaliyim sizce ? Mesela 1.500 ise 750 gibi bir sey olmali ki kizimida verebileyim elimede bir seyler kalsin.ben kres meselesini dusunmeden 3bin diye soyledim cunku..
Bir diger konuda zaten cok bunaldim boyle imkan varken gitmek istiyorum,calismak istiyorum aslinda ama adam telde resmii konusmadi pek.mesela ayrilan ogretmenin sebeplerini anlatti cocuk dusmus mudahale etmemis kameradan izlemisler vs.iste sesiniz iyi geliyor maas beklentisi,nasil bir ogretmensiniz gibi sorular vs bunlar yuzyuze konusulur ama telde her seyi konustuk🙈 (ben pazar donecegim dedim gerci )
Bir de calisan annelere devlet destegi oluyor kres yardimi gibi sartlarini bilen var mi.?
Ne yapayim bilemiyorum vallahi :)
Calistigim yerde kizimin olmasi avantaj ama nasil bir yer 2yas ogretmeni nasil bilmiyorm bir yandanda yinede bakicidan iyi diyorum