2015 mry_klc galactaco kullandım ama ilk zaman lar işe yaradı gibiydi sonra çok da bı etkisi olmadı zaten bir şişeyi bile bitiremedim bıraktım
Melis84 mry_klc ikisini de kullandım ama solgar ile devam ediyorum. Galactago bariz bir artış yapmadı bende
Uzaymekiii mry_klc galactago kullanmıştım çok iyi gelmişti şimdi 2.kez bebeğim olacak alınacaklar listemde var doğurur doğurmaz kullanıcam👍🏽 Ama solgar tableti ve diğerlerini bilmiyorum
mry_klc Uzaymekiii sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah 🙏 bende deneyecem inşallah bendede işe yarar
Melis84 mry_klc evet bence etkili, ben 3. Şişeyi kullanıyorım. Yani öyle şarıl şarıl fışkıran taşan bir sütüm yok ama mama takviyesine gerek olmadan idare ediyoruz. Ayrıca içinde b12 olması da yorgunluğuma iyi geliyor.
umutcumunannesi mry_klc ben 2 ay meme reddi yasadim bebegimde sadece uyurken emiyordu ve düzenli beslenememekten uykusuzluktan sutumde azalmisti ama suan duzeldi sukur bebekte gogus dolu olduğunda emmek istiyor
mry_klc umutcumunannesi sipariş verdim dediğinizden bende inşallah gelince işe yarar bende de sütüm olup göğsüm dolunca emer diye umuyorum benim bebeğim de