sademinannesi Naciyeylmz bebek için fazla zararlı bana göre, asla düşünmem onu kullanmayı kıyamam bebeğime
Aselllll Naciyeylmz sleppy 24 paketli 105 tl ye almıştım İnternetten takıp edın baya uyguna gelıyor 90lı
Polikistikannee Naciyeylmz Uni baby kullanıyorum 5′li paket alıyorum. Babam yanlışlıkla baska almıştı ben dedim önce bir kendimde kullanayim aşırı yakti çocuğu düşünemiyorum mahveder
Nurella______ Naciyeylmz A101 in kendi ürünü olan ıslak mendili biz kullandık bi sıkıntı yaşamadık çok şükür.
Naciyeylmz Nurella______ bu dimi cnm https://www.hizliresim.com/d4d5vp5 kullanırken yikiomusun mendili
zeyzey77 Naciyeylmz He bunu biliyorum bebeğe kullanmak içinse ben hiç beğenmedim pişik yapıyor bu ama bebekler için soffio mavi paket İslak mendil vardı hala var mı bilmiyorum yeni doğan. Hala varsa ondan kullanabilirsin
Ocak2021 Naciyeylmz bu zaten normal ıslak mendil bu mendillerin bebekler için kullanımı zararlı a101in bebek için ıslak mendilleri var bir kere alip denemiştim güzeldi.
[silindi] Naciyeylmz Mrb kulanıyorum ama nasıl Yıkıyorum şiseye koyarım Bir Paket te yıkamıyorum dışarıya giderken kullanırım
Ikrazumra19 [silindi] size gore oyledir ben tercih etmedigimi soyledim bebekler icin uygun degil ben bile yuzumu silsem yakiyor onlarin cildi dha hassas
UraSsmom Naciyeylmz Ben onu eve kullanıyorum çocuk için hiç düşünmedim kullanmam da sanırım, ben 16 aydır Molfix izotonik sulu kullanıyorum