Merhaba anneler. Durumumu hızlıca özet geçiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. 2,5 senedir güzel bir amerikan firmasında çalışıyorum ve 2021 Mart tan beri home office olarak evden çalışıyoruz. Sonrasında ben de Nisan 2021 de hamile olduğumu öğrendim doğurdum vs derken Şubat’ta doğum iznim bitti ve evden çalışmaya devam ettim. Bu arada ikizlerim var. Şuanda düzeltilmiş 8,kronolojik 10 aylıklar. Ve bugün yöneticim aradı, Eylül’de ofise döneceğimizi söyledi.. Ben hüngür hüngür ağlıyorum sabahtan beri.. Sanki birisi beni zorla evlatlarımdan ayırıyormuş gibi hissediyorum😓 annemle konuştum, annem’ ben bakarım en azından denerim işi bırakmanı istemiyorum destek olurum sana ’dedi. Maalesef kayımvalidemin kimseye faydası olmadığı için bana da yok… Annem 5 gün tek bakacak yani. Bir yanım otur işten ayrıl diyor, bir yanım annem baksın herkes senin gibi diyor. Zaten 2 sene sonra kreşe vereceğim. Şöyle ki en azından elimizi rahatlatan bir para kazanıyorum, imkanlarım iyi, huzurum yerinde, insanların saygılı, kalifiye güzel bir iş ortamım var. 12 senedir çalışma hayatındayım ve çalıştığım eeen huzurlu yer. Bir yanım işimi bırakmak asla istemiyor, bir yanım iste işten ayrıl kendin bak diyor. O kadar kararsızım ki… Siz olsanız naparsınız? Hadi bana tavsiye verin nolur..😥