Esen3535 15 günlük anneyim bebeğim 39+2de 2300 doğdu bebise gunde bir kez mama + meme veriyorum gece 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum kakasını günde 7,8 kez yapıyor benim gibi düşük kilo da dogum yapanlar var mı bebeği ne kadar zamanda toparlandı
Poncikannesi606 Esen3535 benimkide 2.800 doğdu bir ay evvel zorunlu doğum yaptm maalesef. Sütüm yetmedi mama verdik. Hem mama hem süt giderken baya toparlamıştı. 3. Ayında biberon istemedi mama gitti kilo gitti 🥲derken şimdi 1 yaşımıza geldik. Zayıf halen ama sağlıklı bir bebek çok şükür
Yamanikomm Esen3535 canim 40 gun once arkadasim 2.800 oldu kiz bebegi 2.700 cikti hastaneden takviye mMa verdilee sanirim suan 3.750 filan olmus masallaihi var alir kilo
Zehra3737 Esen3535 benim bebegimde suan 8aylik 7.250 gram.bizde 39+2de 2190 gram dogduk.ama ben surekli 2 saatde 1 emzirmeye calistim.3aydan sonra geceleride 4 5 saati gecirmedim.3aya kdr aylik 1 kilo aldi sonra kilo alimimiz yavasladi.hatta su 1bucuk aydir hic kilo almadi.kilosunu doktor normal dedi ama cunku kucuk dogdu.cok cabuk toparlaniyorlar.bi bakmissin seninkide buyumus😊
bikerem Esen3535 2520gr dogdu oglum,3 aylik 7200 gram olmustu bile. 3 cocuk annesiyim en kilolu bu bebegim dogdu😁
Esen3535 Poncikannesi606 benimde oyle sağlığı iyi şükür ama çok zayıf bütün kıyafetleri dökülüyor üstünden
Pelinb1 Benim bebegim de 41+4de 2445 kg dogdu sağlığı yerindeydi ama zayif diye üzülüyordum et sebze meyve yedim surekli saglikli beslenme yani sut olsun diye tahin helvasi + maden suyu ve un kurabiyesi + ayran yedim ictim duzenli 2 ay +5 gunluk 4400 suan
Sevdabaran Benim bebeğim 2100 gram doğdu. 37 haftalıktı ama 34. Hafta da gelişimi durmuştu. O yüzden düşük kilolu doğdu. Benim ilk üç gün sütüm inmemişti mama verdim hep sonra yavaş yavaş sütüm geldikçe mamayı bıraktım beş gün mama verdim sonrasında anne sütü aldı hep. Aylık kontrolüne gittiğimde bir buçuk kilo almıştı bir ay içinde baya toparladı kendini. Ama siz mama destekli gidiyorsanız sizinki daha çabuk toparlar merak etmeyin. Zaten ilk aylar hızlı kilo alıyorlar iki ay içinde kocaman oldu kızım ne ara büyüdüğünü anlamadık bile ☺️🌸
nurus91 Esen3535 Esen3535 Canım 3 saatte değil 2 saatte bir uyandırıp emzir. Benim bebeğimde 2800 doğdu ekgıdaya geçtikten snra toparladı. Ama sen mama da veriyormşsn hemen toparlarsnZ.
Nisahaniminannesi Esen3535 benim 2600 doğdu sadece emzirdim bir ayda 1500 kilo aldı canım çabuk toparlanır merak etme yeterki sağlıklı olsun
cinarayazmom Benim bebeğim 2700 doğdu hastaneden çıkarken 2500dü sadece anne sütü verdim 1. Ayında 4200dü
Sevdabaran Esen3535 tabi ben o ilk bir ay da alarm kurup gece gündüz bir buçuk iki saate bir sürekli emzirdim. Küçük olduğu için sarılık olma ihtimali yüksek demişti doktor ki öyle de oldu sarılık çıktı bende bu yüzden sürekli emzirdim. Aylık kontrole gittiğimde doktor artk kendi haline bırak ne zaman acıkırsa o zaman emzir dedi ama ben yine rahat edemedim ikinci ayda da iki buçuk saate bir emzirdim üçüncü ay da artk rahat bıraktım bebişimi o acıktıkça emzirmeye başladım.
Neslihanbew Esen3535 arkadaşım erken doğum ile 2650 doğdu sarılık ödem vs derken 2300 e kadar düştü ilk hafta sonra maşallah 1 ay kontrolünde 1 kilo almıştı. Meme artı mama ama hiç 3 saat yapmadı hep 1 buçuk 2 saatte bir emzirdi mama verdi. Tabi cc miktarı önemli. 1 buçuk saatte bir 30 cc veriyordum deri arada daha az da oluyormuş tabi
Btlazz 15 gün için 3 saat çok fazla geldi bana 73 günlük bebeğim yeni yeni 3 saat aralık veriyoruz. Tez vakitte toparlarsınız İnşaAllah
ayda17 Btlazz Esen3535 katılıyorum ben saat başı kalkıyordum siz 2 saatte bir kalksanız belki daha iyi olur
Esen3535 Btlazz hemşire öyle dedigi için yoksa bende 2 saatte bir kalkıyordum 3 saatte bir yeterli dedi gündüz o kadar sürmüyor tabi
ayda17 Esen3535 benim bebeğimde 37+4te 2335gr doğdu. Bende başlarda çok fazla kafaya takıyordum ama değişen bi şey olmuyor maalesef onların bünyesi o kadar kabul ediyor kiloyu demek ki🤦🏻♀️ Bizim ki başlarda sarılık oldu kilosu az diye ama 3. Ayından itibaren günden güne toparladı çok şükür şimdi 5 aylık 6 kilo hala kilosu biraz düşük ama napalım. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum sadece emzirdim şimdiye kadar mama kabul etmedi kaç kez denediysem. Korkulacak bi durum değil sağlıkları yerinde olsun yeter ki kiloyu doktorlar da problem etmiyorlar gelişimi iyi olduğu sürece🙏🏻