Minamm2020 Kizlar hamilelik için test verdim beta 0.3160 çıkmış sizce sagliklimidir gebeliğim doktor yarın aramami söyledi meraktan catlicam
Minikuzu Minamm2020 sağlıklı gebelik için 2 gün sonra 2 katına çıkmış olması gerek. Bu değer de sanırım 5 üzeri hamilelik olmadı gerek net bilen biri gelir umarım
Minamm2020 DamlaDorukhan testim yanlış yapilmis farkli hormona bakmislar tekrar verdim kan 440.50 çıkmış normalmi
Minamm2020 Tatlisannedilekk evet geçti canım doktorda ulturasyonla bakti rahim ben gebeyim diyor dedi sagliklimi onu ogrenelim dedi ve evde test yaptim aninda 2 çizgi oldu
Tatlisannedilekk Minamm2020 Ultrasonda kese göründü mü? Evde yapılan testler bozuk çıkabiliyor ve yanılma payı var ama kan testinde hata olmaz hamilelik olsa kesin çıkardı..Sadece rahim kalınlaşması yeterli değil ki
Minamm2020 Tatlisannedilekk yani anlamıyorum geçenlerde lekelenme oldu sonra hasta olmadim 3 gün geçti test yaptim aninda çift çizgi bunlar o kadar kafamı karıştırdı ki
Tatlisannedilekk Minamm2020 Biliyorum görünmeyeceğini de yine de bir ihtimal dedim, eğer idrar yolu enfeksiyonu varsa da testte çift çizgi çıkabiliyor aklınız da olsun. Değere göre hamile değilsiniz ama içim rahat etsin diyorsanız 2gün sonra tekrar kan verin
Kbrozmn Minamm2020 testte çift çizgi mi çıktı ? Benim de çift çizgi çıkmıştı kan verdim 0,100 çıktı test yanılmış 🤷🏻♀️Ama Ultrasona baktırmadım doktora gitmedim yani
gocebebirbayan Minamm2020 kan değeriniz hamile değilim diyor. Ben adetim 1 gün geçtikten sonra kan vermiştim. 46 çıkmıştı. 2 gün sonra 126 ydı. 1,5 hafta iki güne bir kan verdim sürekli en son 1390 da bırakmıştım. Hep iki katı artacak
BurcuKucuk Minamm2020 adet olacağınız zaman da rahim duvarı kalınlaşır. Bu değere göre gebe değilsiniz.
gocebebirbayan Minamm2020 adetin geçti mi canım. Geçtiyse geç döllenme olabilir mi ? Çünkü normal döllenme filan değil. Adetin geçtiyse beta hormonun 20 nin üzerine çıkardı çoktan