Guli007 Merhaba kızlar…benim kızım 3aylik ve 6kiloya yakın…ama kim görüyor çok ufak bu çocuk diyor.benimde sanki çok küçük gibime geliyor…sizin bebeğiniz ne kadar kiloydular 3 aylıkken…3 aylik bebekler kaç cc mama yemeli ?
Alparslanemine Guli007 diyenlere bakmayın benim oğlumda 8 kilo 3 ay 15 günlük herkes çok kilolu diyor görünüşte gerçekten çok kilolu durmuyor ama herkes yorum yapıyor 😞
Guli007 Balkiz20 doğum kilosu 3kilo…doktor iyi diyor ama yine dış etkenler beni sıkıyor…görenler ay çok küçük diyor bende tedirgin oluyorum
OzlemDoganay Guli007 3 kilo doğduysa gayet normal aylık 1 kilo almış maaşallah🧿 siz kulağınızı kapatın beslemeye devam edin sağlıklı olsunlar yeter 🤲
Mom987 Guli007 Kilo yazmayi sevmem ama 3 aylikken 5700 gr idi bebegim. Her 3 aylık bebek 7 8 kilo olamaz ki doğum kilolari farklıdır yapilari farklidir. Bunu dışardan muhalefet olanlara ithafen diyorum.
Gizembickici Guli007 oglum 3130 gram dogdu. 6 aylik suan 7 kilo. Bence cok normal kilosu. Hatta bizimkine gore iyi bile
Gazel Cgdmltr93 benim 3 kilo doğdu ama ben ilk ayı saymıyorum çünkü kızım baya hastalık atlattı hep hastanedeydik yeni yeni toparlanıyor doğum kilosuna görene iyi bence zayıf demelerine bakma . Kilolu olunca sağlıklı mı oluyor . Zayıf olsun sağlıklı olsun
MinnakEgem Guli007 benim bebeğim 2600 doğdu 3 ay 22 günlük 6400 şuan 3 aya bastığımızda 5900 falandı dış etkenlerin canı cehenneme kimseyi takma cocuk mutluysa yemesine problem yoksa en iyisini doktor bilir o da bişi demiyorsa eller herşeyi söylerler takmayın
Babygirl2021 Guli007 bakmayın kimseye, doğum kilosu önemli aylık kilo artışı önemli. Milletin ağzı torba değil annelere söylenecek şey var söylenmeyecek şey var. Bana da diyenlere doktoru normal olduğunu söylüyor diyip susturuyorum.
OzlemDoganay Guli007 gazı vardır, uykusu vardır muttlaka bi sıkıntısı vardır canım o an. Zaman geçire geçire birbirinizi çözeceksiniz inşallah. Şuan bence olumsuz hiçbir durum yok kilo alımı iyi gayet.