Mickeylina merhabalarrrr 🙂🙂 Benim iki tane biri erkek biri kız büyük erkek 17 Temmuz doğumlu 6 yasında yengeç burcu gezmeyı eğlenmeyi çok sever havalıdır kendıleri ve çokça anneciyizdır merhametimiz kendimizden büyük öyle ki azıcık basım agrısın hemen anne yardım edeyım suyunu getireyim kardeşine bakayım korumacı evcimen ama zaman zaman herkesle arkadaş olmaz belli kişilerle yalnızca kızım kova burcu 18 aylık inatcı babacı dediğim dedik asla el tutarak yürümez o önden gider biz arkadan takip huysuz keyfine düşkün bağımsız eşim terazi su yakınlarda bir operasyon geçirdi nazlı ama nasıl nazlı evcimen inatcı dengesiz çıkısları var aslında gayet iyi yiyo içiyo geziyo ama sanırsınız yoğun bakımda 3 günlük ömrü var bazen delirmemek için zor tutuyorum kendimi terazi analarına duyurulur benim burcum yay titiz zaman zaman öfkeli sabirlı lakin bir yere kadar düzenli gezmeyi ve eğlenceyi seven bunun yanında bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyip keyfıne çokça düşkün işine karışılmasınlar nefret eden sınır koyulmaktan asla hoşlanmayan birikimdir eşimde bilir pek karışmaz kendi galıme bırakır