Tatlican Cheddar 😂bizede gecen yıl kuznim tarif etti böyle yapinca hepsinden daha tatli oluyor dedi .annem cok meraklı böyle seylere her cesit yapıyor. Tursukarida yapar yapar tek basina yiyemez dagitir komşulara
SweetPaw Cheddar sağol canım 💗 bende başlayacağım bu hafta söz yapmaya ama derin dondurucu doldu sayılır sen nasıl yapıyorsun konserve mi dondurucuya mi arıyorsun?
Cheddar SweetPaw konserve yapıyorum mecbur buzluğuma sebze atıyorum. Sosları mutfak dolabımda dondurucusuzluktan😂
SweetPaw Cheddar ben konserveden biraz korkuyorum ya beceremem de zehirleniriz diye 🙄 kış da domates sossuz geçmiyor çok arada kaldım
Eslemsmom Cheddar happyfoodss fulya çelik var yemek tarifleri vs veriyor. Geçen gün gördüm domates sos paylaştı. Altında güzel yorumlar görmüştüm. Bi bakın isterseniz ☺️
agustos_bocegim Cheddar kaynar suya at ,kabukları soyulacak sekile gelene kadar kalsın kaynar suda, sonra kabuklarını soyup doğrayin öyle kaynatin
Minik1anne Cheddar dahah bugün yaptık domatesleri 4 parçaya bölüp robottan geçirdik kırmızı kapya biberi geçirdik birde cim biberini geçirdik tencereye koyduk pişirdik
agustos_bocegim Tatlican öyle yapınca tadını sevemedim ben sası bir tat oluyor kaynatıp şişelenen daha güzel bence
Tatlican agustos_bocegim Herkesin damak tadı farklı tabi olabiliyor sen seversin ben sevmmem ben severim sen sevmezsin.anca deneyerek anlayabiliyoruz