Mommy2b Rumeysa34 sıkıntı yapmıyor evet ama afedersin çok ilgilenmiyor da. Yani her yerde dekolteli dolgun göğüslü kadınlar varken ehh bu da iyi işte demesini istemiyorum heyecanlandıracak kadar ilgi çekecek kadar büyüse yeter 🙄
Mommy2b Rumeysa34 ya bir de masajlar varmış günlük yapılan onları denedin mi sen hiç :( kurban mı kessem napsam ne lazımsa yapmaya hazırım
mylittlebabys Mommy2b bi nebzede olsa içinizi ferahlatayım emzirmeyi bıraktıktan bi süre sonra eskisi kadar olmasada toparlanıyo göğüsler şimdiki kadar kötü görünmeyecek merak etmeyin o zaman karar verirsiniz cerrahi işleme🌸
goktugmom_061220 Emine071 Artık şehir hastaneleri yapıyor. Özelde 15 bin liraysa mesela devlet 3-4 bine yapıyor. Komşumuz devlette göğüslerini 4 bin liraya küçültme operasyonu yaptırdı.
covirgin Mommy2b benimde öyle zaten küçük göğüslerim baştaki gibi dolu dolu durmuyor bazen bakıyorum hiç emzirmiyormuşum gibi hamile kalmadan önceki hali gibi geliyor bana🙄
Mommy2b covirgin ya bir de büyük göğüse alışkın insanlarda emzikli kadın memesi böyle mi olur senin sütün yetmiyodur tavrı oluyor 🤦🏻♀️ Allahtan bebeğim tontiş de 😅 ama evet süt azaldıkça gebelik öncesine dönüyor hatta daha ufak gibi geliyor benim gözüme
covirgin Mommy2b kimseye kulak asma canım emzirdiğim halde sütyen takmıyorum yarım atlet giyiyorum düşün o kadar minnaklar😢😀
Aliveannesiiii Mommy2b ne yazık ki hiçbir şey işe yaramıyor, yani vaktini paranı harcama canım. Tek çözüm cerrahi müdahale. Oğlum 13aylık şuan emziriyorum. Emzirmeyi bitirdiğimde yaptırmayı düşünüyorum eşimle de konuştum. İnsanın morali cidden bozuluyor görünce. 😞
Mommy2b Aliveannesiiii benim eşim önceden de küçüktü gerek yok der yaptırmaz, keyfi birşey için bıçak altına yatmak ben de istemem ama en azından şeklini düzeltecek birşeyler yaptırsam 🙄
_elmaliturtam Mommy2b benim goguslerimde hamilelikte75di ufakti. doğumdan sonra 85oldu ama okadar sarktı ki çok mutsuzum bende bu durumdan ya keşke emzirme bitince düzelse. kızım 9aylik 🥴