Hanımlar merhaba 🌼
Kısaca derdimi anlatıp sorumu sorayım hemen. 27 yaşındayım 7,5 aydır anneyim, hala emziriyorum ama son 1-2 aydır sütüm oldukça azaldı. Hamilelikte gittikçe büyüyen emzirmenin ilk aylarında ağzıma burnuma giren göğüslerim yok oldular. Benim göğüslerim her zaman küçüktü, gebelik öncesi 80A veya 75B idi südyen ölçüm. Ama şu anda nasıl anlatsam bilemiyorum belki 80B olmuştur belki 85B olmuştur hacim olarak büyüdü ama süt azaldıkça sarkma ile birlikte küçülme… yani südyenle fena durmuyor yine ama südyensiz hiçbir şey yakışmıyor. Özgüvenim lise yıllarıma döndü göğsüm konusunda 🙄 biraz özel olacak ama eşim de eskisi gibi ilgilenmiyor farkındayım ve bu durum moralimi çok bozuyor. Sütümü artırsın diye içtiğim birşeyler var çörekotlu karışımlar vs onlar süt doldurdukça biraz dolgunlaşıyor, ama sütsüz de dolgun ve dik olmasını nasıl sağlayabilirim? Masaj, krem, yağ, egzersiz vs çok fazla şey yazıyor internette denenmiş fayda görülmüş bir şeylere ihtiyacım var. Hiçbirisi olmazsa da artık yağ enjeksiyonu falan yapıyorlarsa göbüşümden bacağımdan aldırıp göğsüme koydurmak isteyeceğim doktorlardan 🙄 bu işi çözmeliyim lütfen yardım edin