Ashly90 Bebegim 3,5 aylık arabayla tek başına çıkmaktan korkuyorum . Siz aktif olarak kullanıyor musunuz ?
teachersrn Ashly90 10 aylıkken kullanmaya başladım ondan önce koltuğunda asla durmuyodu yavaş yavaş alıştırdık iki buçuk aydır kullanıyorum ama on onbeş dakika kadar işten eve kısa mesafe yani
Brnkrm Ashly90 bu bebeğine bağlı benim kızım 3 aylık filan uyurdu genelde arabada kullanıyordum büyüdükçe ağlamaya filan başladı kullanamadım. Şimdi 19 aylık her şey süper
blzylcnsy Ashly90 20 günlükken beri yalnızız eşimde yoktu 1 bucuk aylık olana kadar malum doktor işi alışveriş işi olduğu için 20 günlükken beri cıkıyoruz yani ön koltuğa bağlıyorum oto koltuğunu o şekilde kullanıyorum. emzirip cıktığım için hemen uyuyo arabada
Tuba blzylcnsy ön koltuga baglanmasi tehlikeli oldugu söyleniliyor.. Allah korusun kaza yaptiginda air bag patlamasindan dolayi😏🙄 ben almanyada yasiyorum ve burda ön koltuga baglamak yasak mesela eger önde air bag varsa
Sibellaa blzylcnsy ön koltukta hava yastığı varsa bağlamamanız gerekiyor. Pusette yada oto koltuklarında özellikle yazarlar. Allah kullandırtmasın ama bebek öndeyken hava yastığının açılması çok tehlikeli
Ayb blzylcnsy merhaba ön koltuk araç içerisindeki en güvensiz yer lütfen oraya koymayın arka koltuğa koyup bir de bebek izleme aynası takarsanız çok daha güvenli olur. lazasız belasız keyifli yolculuklar dilerim
Lovely90 Ashly90 güvenli bir oto koltuğu ve aracınız varsa dert etmeyin uyur zaten arabayı seviyorlar 💓 💤😂 ama benim eşimin tarafı çok pimpirik olduğu için tek gezmemi istemezler
Ebrugmss Bizde 15 günlükten itibaren yalnı çıkmaya başladık. Zaten uyuyor sürekli arabada 😊 1 hafta sonra 5 aylık olucak 🤗
Nil595959 Ashly90 3.5 aylık benim kızımda ama arka koltuğa koymak zorundayım yanımda biri olmadan çıkmıyorm trafiğe nolur nolmaz =) ne kadar iyi kullansakda bazı dangalaklar bayan sürücü diye sıkıştırabiliyo 😊