08hale89 3MelekAnnesi3 ben suu diye bagiriyordum iki yudum suyla geciyordu 4 ya da 5 gun surdu ay cok.kotuydu ama geçiyor
mmek_2014 Genel anestesiyle oldunuz sanırım. Benimde ilk dogumun da öyle olmuştu. Genel anestezinin etkisi o birkaç güne geçer.
3MelekAnnesi3 Ali123 ayy demek ki bazılarımız yasıyo böyle sorun normal bir cok arkadaş yasamıs gıcık hissi
SailorMoon_ 3MelekAnnesi3 ben aynısını yaşadım anesteziden kaynaklı genel anestezi ile olduysanız bana da olmuştu çok rahatsız edici bir durum sırf ondan sebep ikinci doğumumu spinal istiyorum. 2 güne geçer merak etmeyin ama o süreçte ne uyutur ne yatırır Allah yardımcınız olsun
Aselruya 3MelekAnnesi3 bende günlerce devam etti öksürmemek için sürekli ılık su içiyordum belki her öksürük geldigi zaman yarım litre su içiyordum günde beş litre yi bulmuştu artık çok zor ama bikaç gün içinde geçti anestezi den kaynaklı sanırım
Minikburun 3MelekAnnesi3 bende yaşadım aynısını bi hafta kadar sürdü.anestezi yapabiliyomuş kimisine böyle alerjik şeyler ne kadar doğru bilmiyorum doktoruma hiç sormadım öksürme hissi geldikçe su içtim sütümün artmasını sağladı çok su içmek bi yandan iyi oldu normalde pek icmezdim ☺️☺️
Guzelkizimbenim 3MelekAnnesi3 normal doğum yaptığım halde yaşadım onu neden oldu hala anlam veremiyorum
Cipiti 3MelekAnnesi3 acımıyor ama yinede insan kendini kasıyor ister istemez bişey olacak diye oksururken
3MelekAnnesi3 Guzelkizimbenim suan hastanedeyim daha doktordan yinede Bi şurup isticem korkuyorum yaa