zeytingozlusaremm Ruzgaranesi Ali babanın çiftliği bayılır kırmızı balık Hasan amcaya aşık 😂 sar makarayı çöz makarayı eller kollar birbirine girer Anneeee anneeee nereye koyduysan ordadırrrr severek söylüyorum bayıla bayıla dinliyor yavru ceylanım😌
Esmece Ruzgaranesi Anneni Seviyorsan Alkışla Babanı Seviyorsan Alkışla Anneni Babanı Babanı Anneni Seviyorsan Alkışla Veeee sürüp gidiyor kim var kim yoksa sevmediklerini alkislamadığında anlıyorum 😂😂
Bety Ruzgaranesi bebişinize dinletin öğrenince karnı davul kısmını duyunca karnına vuruyor off çok tatlı oluyorlar büyüdükçe yaa 🧐🥺
Sanatoryumpark Ruzgaranesi annesinin bir tanesiiii çat çat çat… babasının bir tanesiii pat pat pat paaaat.. ay unutamıyorum bunu dilime dolandı o da popusunu sallıyo😅
Defne4420 Ruzgaranesi sar makarayı ceviz adamı falan söylüyoruz da, bazen kanım kaynıyor “anan yesin totonuu, baban yesin totonuuu” diye beste yapıyorum 😅😅
cicekannesiii Ruzgaranesi kirmizi balik ceviz adam ari viz viz pasaklisin kukuli arkadasim essek baltalar elimizde neyse burda kesim daha var cunku😁😁