Ruzgaranesi Ben oğluma şu şarkıyı söylüyorum 😂😂😂. Ayh durun utandım şimdi 😂😂 BİR KÜÇÜCÜK RÜZGARCIK VARMIŞ ANNESİ ONU PEK ÇOK SEVERMİŞ. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. OĞLUMUN ADI RÜZGAR İSMİ GEÇİYOR ONDAN COK SEVİYOR ŞARKISINI 😂😂😂😂. sizlere ne söylüyorsunuz
KahramanAnne Ruzgaranesi Ceviz adam, şip şap şop Burnu uzun, lü lü lü Saçları rüzgar, vu vu vu Kaşları keman, gıy gıy gıy….😂😂😂
Deletedmom27337 Ruzgaranesi BENİM KIZIM CANIM KIZIM BENİM YAVRUM TATLI KUŞUM ANNESİNİN BİRTANESİİ BABASININ GÖZBEBEĞİİİİİİ ❤️🌸😍
Deletedmom27337 Ruzgaranesi AMAN BABASI KOOŞ BABASI YAVRUMUN MAMASINI GETİR BABAŞIIIIII 😂😂 bende beste gani gani devamlı üretmeye çalışıyorum farklı farklı
Bety Bizim de şey ; Annesinin tatlısı banasının şekerlisi annesi yesin bunun ne re si niiiii?? Ağzını burnunu sırayla sayıryorum😂
gulrecelim_55 Bebek fil Ceviz adam Kukla şarkısı Miskin kediler (parmak oyunu) Mavi at Uyurken keloğlanın uyan güzel aç gözünü şarkısı söylüyorum onun ile uyuyor
BKumsal Ruzgaranesi Hepimizin evlâdı sağlıkla büyüsün. 🤲 Olduk valla. Karsısında horon tepmediğim kaldı.😃
MonaLasa Ruzgaranesi aslancık versiyonunu diyorum baby shark, otobüsün tekerleği yuvarlak , aram sarsar , sar makarayı bide ingilizce bi kaç sarkı var daha yummy fruits,mommy mommy give me 😁😁 bide düzenli olarak hergün doğum günü şarkısını söyleriz 😁
En_guzel_yanim Ruzgaranesi Galili galili galiliiii gazan gazan galili söylüyorum. 😂😂 Dandiniko dankiniko annesi şeker nesline çeker dandiniko Babası deve geç gelir eve dandiniko 😂😂