iyikianneyim61 Minikadim yemediği zaman irmikli yumurtalı muzlu muhallebi yapip yedirseniz icine ceviz ici azda pekmez oyle yemezmi en azindan yemediği zaman
Eylullmomss Sabahları çorba verebilirsiniz yoğurtlu çorbalar kitaplara bakıp kartlara falan en kötüsü 5 dk da olsa çizgi film acın dicem ama o zamanda alisicak yumurta yapıyorsanız yanına tabağın bir küçük dilim karpuz belki biraz üzüm şeftaliyle şenlendirebilirsiniz
Kizimmmmm Minikadim tam olarak kızım. Eskiden yumurtayı salatalığı peyniri kaşar peynirini ne güzel çatalla yerdi. Şimdi asla. Ve karışım yapiyorm çok üzülüyorum. 16 aylık bu arada.
Ayazhan-1302 Minikadim pekmez tayin sever mi bazen omlet yemezse oglum ona batirip veriyrm oyle yiyor yada findik ezmesine.yumurtfai patates mucver keciboynuzu unlu omlet menemen vs bunlarda bizim kahvaltilarimiz donusumlu instagramda batininannesi var ben ordan yapiyrm hep
ErvaZeyno Minikadim bnmkide hiç yemedi bulamaç falan.suan 23aylik canı isterse iki lokma yoksa naparsan yap yemez
Mavisu19 Ekmeğin üzerine labne ve biraz bal sürüp yedirince seviyor kızım, daha küçükken bebek kuymağı yapardım tereyağlı, peynirli onu da sevebilir belki.
Meryemmuhammet Minikadim oğlum 10 ayına kadar herşeyi yerdi 10 ayda bir birakti yemeği o gün bugündür kahvaltı yapmaz 3 yaşında artık büyüdü yer dedim yok anam daha beter oldu yemek yemeğinde bıraktı bu durum beni çok yıprattı 3 yaşına kadar çok çektim artık bıraktım biraz
Sadekahvem Minikadim merhaba kahvaltılıklardan sıkılmış olabilir. Kahvaltı öğününü bir süre çorba veya yoğurt kuruyemiş felan geçirebilirsnz ara verince özlüyorlar. Bende ne yapsam kahvaltı yaptiramyrdum doktorumuzun önerisiyle çorba verdim.
Minikadim Sadekahvem çorba ağır gelir diye düşünmüştüm doktorumuz covid olduğu için götüremedim de en azından yoğurtlu çorbalarla geçirebilirim bi süre teşekkür ederim 😊
Sadekahvem Minikadim ben veriyordum bir sorunla karşılaşmadım. Ama ben kış dönemi verdim şuan yaz birşey diyemem.
Balkes 2.5 yasinda hic kahvaltı yapmadi .peynir zeytin yumurta yemez…. yumurtayı bazen kabağı rendeleyip suyunu sıkıp yumurta biraz un ile karıştırıp tost makinesinde pisiriyorum .bazen yiyiyor bazen yok tost yaparsam kaşarlı sucuklu yiyiyor .omlet menemen pankek krep vs vs herseyi denedim ama nafile