Nazlicicegim Cigdem20 Öncelikle Geçmiş olsun dolaptan çıkarınca direkt mi sürüyorsunuz soğuk olarak yani
Cigdem20 Nazlicicegim karışımı ilk kez yaptım dolaba hiç koymadan 1 saat dışarıda bekledikten sonra sürdüm.dolaptan çıkarıp sürün diyordu izlediğim videoda
Nazlicicegim Hafsaninannesi_ merhaba karışımı hazırladıktan sonra dolapta bekletiyor musunuz nasıl uygulama yapıyorsunuz
Hafsaninannesi_ Nazlicicegim karışımı yapıyorum en az 1 saat bekletirim vaktim varsa bu 3 4 saati de bulur sonra ayak altına uygularım ve bu karışımı 2 gün buzdolabında bekletsem de sorun olmaz
Senem_28 HKyhn ben aksamdan sabaha kadar beklettim bebeğimin ayağının altı su topladı hep bilseydim 1 saat bekletirdim birdaha da yapmıyorum 😞
HKyhn Senem_28 sarımsaklar ayağını tahriş etti demek ki 😔Keşke fazla durdurmasaydınız yada sarımsakları süzseydiniz
HKyhn Umran_bkr tahriş olmaması için dediğim gibi ya sarımsakları süzün yada uzun saat bekletmeyin. Günde bir sefer yeterli gelir sanki. Yada yaptınız bebekte sıkıntı olmadı yapın
Umran_bkr HKyhn Sonradan ayaklarını yıkamam mı gerekli pek bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim çünkü bebeğim aşırı öksürüyor ve boğazı çok dolu hırıltı sesi geliyor
tarcinlisahlep Umran_bkr sarımsak taneleri gelmeyecek sadece yağını kullanın gede yatmadan sürüp çorap giydiriyorum tulumunı giydiriyorum sabaja ne kokusu kalıyor ne kendisi öksürmeye başlayınca yapmıştım iyi geldi. Tıkanıklığı falan da açıyor şifa olsun inşallah
tarcinlisahlep Senem_28 o yüzden olmuştur. Yetişkinlerde bile yara açıyor resmen sarımsak. Taneleri gelmeden sadece yağını kullanın şifa olur inşallah. Ayağı iyileşince tabii ki. Geçmiş olsun