Woody spaceship 🌺🌺 Ben fisher price aldım. Ancak bunu aldıktan sonra başka fisher price oyuncak alınmamıli. Hep tekrar çünkü sesleri
spaceship Woody aaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu çünkü bizde baya fisher price oyuncak (sesli) var ve evet benim de dikkatimi çekti hayvanlar falan aynı, bazı müzikler aynı. Hmmm başla hangi marka olabilir bir bakayım, belki buraya da güzel bir yorum gelir 🥰
Busramaden Ben ıkı ayrı aktıvıte masası aldım bırı ıkıncı eldı ıkısını de cok sevıyo pregonun zurafası var bayılıyo bıde muzıklı pıyano aldım onunla da guzel vakıt gecırıyo kendım de etkınlık hazırlıyorum ona bu ay yaptılarımızdan bır kacı; buyuklu kucuklu ponpon yaptım ayakkabı kutusuna bagladım cekıp duruyo el kasları gelıssın dıye buz dolabı posetlerıne degısık materyaller koyup yere bantlıyorum ellerıyle oynuyo duyu calısması borcama su dolduruyorum ıcıne de oyuncak atıyorum oynugo semsıyeyı acıp oglumu altına yatırıyorum tellerıne degısık dokularda kumaslar baglıyorum cekıp almasını saglıyorum surunmesı ıcın bez top aldık onunla da baya oynuyo bu sayede surunmeyı kesfettı
Ayazimm58 Busramaden Vayy süpersinizz gerçekten ayrıca orijinal oyunlar tebrik ve teşekkür ederimm 🥰😍
spaceship Busramaden teşekkürler ben de az önce inceleyip bondigo marka olandan sipariş verdim ben beğendim umarım oğlum da beğenir 🐒
Busramaden spaceship oglum 6 aylık ayaklarını cıkarttım yuz ustu pozısyonda uzun sure vakıt gecırıyo ıns sızınkı de cok sever 🥰
spaceship Busramaden öyle miiii 😍 benimki de 6 aylık teyzesi inşallah sever, sesli şeylere bayılıyorlar bu dönem 🙃🕺🏽💃🏽