Damalakkoo Yakamoxz Bugüne kadar hiç blender Kullanmadım hep çatalla ezdim o şekilde yedi ama kıymayı Hiçbir şekilde yemiyor
SeSa24 Damalakkoo bende öyle çok korkuyordum kalbim ağzımda atıyordu sonra baktım ki eline verdiğim de yutamadığını atıyor zamanla rahatlamaya başladım
Bilcans Damalakkoo bence hiç denemeyi bırakmayın kızım 13 aylık hiç blender kullanmadım hep çatalla ezdim sonra onu da bıraktım şimdi biz ne yersek onu yiyor
Caglasaresy Ayimizda ek gidaya gectim. En basinda beri catalla ezip verdim dislerimizde gec cikmasina ragmen yiyebildi. Simdi 11 aylik et, sebze, bakliyat minik minik parcalar halinde yiyebiliyor. Demem o ki nasil alistirirsaniz oyle gider.
Dnz-kbr Damalakkoo 8 aylık bnmkı illa yiyecktr ben o yüzden korkmuyrm bir dişi cksn snra pankek falan tarzı şeyler deneycgm abakalm o zaman blw dnerm az az
Huysuzvetatli Damalakkoo Bence eline salatalık vermek için biraz küçük bebeğiniz. Sert çünkü salatalık kazara kopararısa falan Allah korusun.
Ceyo0666 Damalakkoo siz korkarsiniz anlar sizi oda korkar panikler sakin olub kararli olun anne ve bebek de bitiyor
Ceyo0666 Damalakkoo aynen bende korkuykdum ilk yardim videolari izledim bigazina kacma durumunda biraz yendim korkumu Birde gorumcemin cocugu blender bebesi diyorlar 3 yasinda hala ezme yiyor oguruyor tanrli biseyde oda bi ornekdi yani
zeyzey77 Damalakkoo Doğru söylüyor arada olur böyle şeyler . Pütürlü vermek için erken değil . Normalde ek gıdaya geçişten itibaren minik minik pütürlü vermek lazım. Çiğneme refleksi oluşsun diye
Elif3334 Damalakkoo canim havucu falan haşla biraz eline ver salatalık ver makarna ver ama yanında ol mutlaka