Aysegulmina Kızlar dün kızıma 4 damla verdim bugün sabah kakasinda kan pıhtıları vardı kan renginde suruntu ilaç mi yaptı acaba daha önce yoktu dün de 4 ay aşımız vardı 6500 kg 65 cm geldi doğum kg şu 3500 hastane çıkış 3100
kucukprensinannesi Aysegulmina bizde bugün aşı oldu bizede verdi kan damlası henüz kullanmadım kg 6600 gr boyumuz 68 cmdi ama bence kan ilacındandır banada kabız yapabilir dedi korkma takip et ciddi bi ilerleme değişme olursa gözlemle doktora gidersin
Asaf_Eymenimm Aysegulmina evet canım ilaç yapmış bizdede oldu ve ben sağlık ocağının verdiğini kullanmadım başka bir marka aldım sağlık ocağının verdiği asırda kabızlık ve gaz sancısını sebep oldu
cemreninnannesii Aysegulmina onu kullanmayın doktorlar önermiyorlar takipte olduğunuz çocuk doktorundan başka isteyin biz 6 aylık olunca kullanmaya başladık bestiron ismi canım
Yasemin38 Aysegulmina evet canım ilacın yan etkisi. İlk verdiğimde bizdede kakada kan çıktı birdahada asla kullanmadım. Uzun sürededir ocean mikrofer kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Aysegulmina kucukprensinannesi emerken hep bi ıkınma halinde çok huzursuz 2 gündür doktor etkisi 3 gün sürer dedi
bahar95 Yaaa anlamıyorum ya sağlık ocağı herşeyi veriyor ama doktorlar önermiyolar içeriği iyi değil verme git eczaneden başkasini al o zaman neden iyi değilse sağlık ocağı veriyor o damlaları zaten çok anne kullanmıyor
Aysegulmina bahar95 demi neden veriyolar nasıl korktum kan görünce 3.gün hala yeşil kaka yapiyor ıkınıyor sürekli
Aysegulmina Yasemin38 kaka rengini degistrdimi acaba bugün 3.gün koyu yeşil kaka yapmış ilacı ilk gün vermistim bidaha vermedim
Yasemin38 Aysegulmina canım istersen sağlık ocağını arayıp konuş ebelerle yada kontrole götürdüğün doktorun varsa ona sor. Bizde yeşil kaka olmamıştı. Ben d vitamini de sağlık ocağınınkini kullanmıyorum. Pedia-D kullanıyorum
bahar95 Aysegulmina sağlık ocağından banada vermiştiler doktorumuz bestiron kullanmami söyledi aldım içiyor severek ama sonra kusuyor
Yasemin38 Aysegulmina vegaferon sadece kakada kan yapmıştı sonrasında kakada renk değişimi falan olmamıştı başka yan etki olarak. Ocean da hiç bir yan etkili durum yaşamadım canım