patatesiscoming lanadelmiyav öylemi ay içme su serpiyorsun öenereceğin yerler varmı gidip görebileceğimiz
lanadelmiyav patatesiscoming yani öyle çok gidip görülecek tarihi mekanı vesairesi yok gibi sanki. Tatil köyü gibi olduğu için, biz denizini sahilini falan tercih ediyorduk. Ama deniz suyu bayağı soğuktur ayrıca rüzgarlı bir yer☺️ Biz her sene severek gidiyoruz, o yüzden objektif düşünemiyor da olabilirim☺️
Cagan2507 patatesiscoming turanköye gitmelisiniz öyleyse eğer o tarafa gidecekseniz oraya bi uğrayın derim denizi çok güzeldir
temmuzprensesi patatesiscoming Çetin prestige resort otel var efsane bi otel tam aile mekanı. Haziran ayında gittik sahili falan güzel yani
flowermom_12 patatesiscoming ben Bandırmada oturuyorum haftanın iki üç günü kesin denizdeyiz müsilaj epeydir yok. Erdek güzeldir sadece her yerinde denize girmeyiz biz kapıdağ yarımdası turunu denize girmek için Turanköy ilhanlı yı narlıyı tercih edebilirsiniz gayet temizdi.Ancak buraların sıkıntısı sezon kısa bi tık soğuk olabilir başka yerlere göre biz alışığız sorun yaşamıyoruz.Şimdiden iyi tatiller
Cagan2507 patatesiscoming başka o taraflarda gidebileceğiniz edincik vadi var (cafe) ocaklar var gezilebilecek bandırmada hayal çay bahçesi var meydanda denize karşı başkada böyle güzel yer yok ya ne bileyim bandırma zaten pis bi yer fareler geziyor sokaklarda bunu bilir herkes fabrika olduğı için oralarda deniz suyu pistir hep o yüzden bide soğuk ben ısınamadım hiç o taraflara ama dediğim gibi edremit ayvalık güre tarafları deniz mavi bayraktır zaten ve gezebilecek çok yerler var aynı zamanda eğlenebileceğiniz ayvalıkta temizel oteli önerebilirim
flowermom_12 patatesiscoming benim oğlum da on aylık suyu çok sevdiği için belki sıkıntı yaşamadık girme saatlerine dikkat edersiniz
lanadelmiyav patatesiscoming yokk yaa üşümez ben 4.5 aylık oğlumla gittim geçen ay. Belki bir tık daha derin olabilir sizin gittiğiniz dönemde
patatesiscoming Cagan2507 anladım canım üşür deyince büyün heves gitti oteli ayarlamış artık ay umarım kötü geçmez
Zeysare Cagan2507 grand temizel lde bebekle ve tesettürlü rahat edebilir miyim ? Ayrıca bir buçuk yaşındaki bebeğim için yemekleri uygun mu ?
En_guzel_yanim patatesiscoming erdek mi? Özellikle neden erdek. Balıkesirde o kadar güzel gezilecek yerler varken? Balıkesirliyim. Ama bence ayvalığa, avşa adasına, cunda adasına, sarımsaklıya, akçaya falan gidin yani
Uras10 patatesiscoming canım ben orda oturuyordum taşındım kayınvalidem oralı hala orda daha 1 hafta öncesine kadar oradaydık denize girmiyorlar hastalık var dedi girmedik biz 1 2 gün girmiş gözü falan acımaya başlamış