Tosbiklerinannesi Kızlar telefonumda ekranında beyaz nokta olmuş ekranımda beyaz bir görüntü açtığımda nokta siyah oluyor siyah resim olduğunda da beyaz oluyor nokta minnacık çok küçük neden olmuş olabilir başına gelen var mı kafama taktım çok bisey olur mu ?
Hfzozturk Tosbiklerinannesi Merhaba, resim atma şansınız var mı acaba? Eşim telefoncu ona gösteririm atabilirseniz.
Yusufagahinannesi Tosbiklerinannesi benim sağ kenarda boydan boya kırmızı çizgi olmuştu apple marka cihazım. Gittim garanti kapsamında ücretsiz ekran değiştirmişlerdi
Miniminnak22 Babamın telefonunda sıcakta uzun süre kaldığı zaman oluşmuştu. Gittikçe büyüdü ekranı kapladı komple. Samsung markaydı
Hfzozturk Tosbiklerinannesi O zaman tahminen söylüyor piksel atması oluşmuş büyük ihtimalle ekranda, telefon düştüyse üzerine bi darbe geldiyse veya aşırı ısıda kaldıysa olmuş olabilirmiş bu şekilde kullanmanızda bi sıkıntı yokmuş fakat android bir cihazsa yayılma ihtimali çok yüksekmiş apple ise bu ihtimal daha azmış. Umarım yardımcı olabilmişimdir 😊
mavilimor Tosbiklerinannesi galiba o piksellerle alakalı bir sıkıntı ama bence yakın zamanda bi gösterin. Ekranda bir sıkıntı olunca yayılıyor çünkü.
Zehrayaz345 Tosbiklerinannesi benimde telefonumda mavi çizgi var sağ alt köşede daha 5 aylık telefon neden olur acaba
Tosbiklerinannesi Zehrayaz345 5 aylık telefon da çok az bir zaman acaba darbe vs aldı mi benim ki 3 yıllık telefonum
Tosbiklerinannesi Hfzozturk teşekkür ederim canım şimdi ekran resmi atmayı deneyeceğim çok sağolun Allah razı olsun 🥰