Minis Humus, roka salatası, patlıcan ezmesi, turşu, karalahana salatası. Az az yapsanız bile masanız göz doldurur
kartopu23 Miyonunannesi aynen öyle gayet yeterli. Aperatif bir şey yapacaksan da yoğurtlu olmaması lazım.
Miyonunannesi Woody tabi kuzum genelde cok sevıyo mısafırlerım bizde cok seviyoruz yazayım hemen ölçülü mü istersin ben genelde göz kararı eti donken dogruyorum aslında tarifte et marine ediliyo ama ben pek etmiyorum dogradıgım etleri en küçük gözde düdüklüde pişiriyorum sonra acıp bakıyorum pısme kıvamına göre ınce ınce dogradıgım soganlarıda ekleyıp baharat tuz katıp karsıtrıp biraz daha pişiriryorum baharat olarak Tuz karabıber toz biber kullanıyorum cok baharatla etım tadı gitsin istemiyorum sonrasında ince ince patatesleri dograyıp az az kızartıyorum ki hepsı cıtır olsun diye ne kadar ınce olursada o kadar guzel oluyo bence havlu pecetenın üstüne alıyorum bu kızartma ıslemını yenmeye en yakın zamanda yapıyorum Birde biraz tereyagı biraz sıvı yagında domates salcasınıdan sos yapıyorum azıcık suyla acarak hepsı tamam olunca en alta patates üzerine yogurt yogurdun ustune sos en üste et olacak sekilde servis ediyorum canım umarım anlasılır olmustur ben boyle tercih ediyorum biz cok begenıyoruz denemenı tavsiye ederim
Mom7676 Miyonunannesi Kurutulmuş biberler var atom diye geçiyor aktarda pazarda bulabilirsiniz ondan 4 5 tanesini 2 yemek kaşığı zeytinyağında hafif kavurun içine 1 çay kaşığı toz kırmızı biber ve birazda susam atın. Bi tarafta da sarımsaklı yoğurt olsun onun üzerine dökün genelde herkes beğeniyor
Mom7676 Miyonunannesi Afiyet olsun 🌸çökertme kebabı bir defa denedim pek sevemedim sizin tarifinizi de atabilir misiniz canım çekti 😄bende yarın yaparım
Miyonunannesi Mom7676 tabi kuzum genelde cok sevıyo mısafırlerım bizde cok seviyoruz yazayım hemen ölçülü mü istersin ben genelde göz kararı eti donken dogruyorum aslında tarifte et marine ediliyo ama ben pek etmiyorum dogradıgım etleri en küçük gözde düdüklüde pişiriyorum sonra acıp bakıyorum pısme kıvamına göre ınce ınce dogradıgım soganlarıda ekleyıp baharat tuz katıp karsıtrıp biraz daha pişiriryorum baharat olarak Tuz karabıber toz biber kullanıyorum cok baharatla etım tadı gitsin istemiyorum sonrasında ince ince patatesleri dograyıp az az kızartıyorum ki hepsı cıtır olsun diye ne kadar ınce olursada o kadar guzel oluyo bence havlu pecetenın üstüne alıyorum bu kızartma ıslemını yenmeye en yakın zamanda yapıyorum Birde biraz tereyagı biraz sıvı yagında domates salcasınıdan sos yapıyorum azıcık suyla acarak hepsı tamam olunca en alta patates üzerine yogurt yogurdun ustune sos en üste et olacak sekilde servis ediyorum canım umarım anlasılır olmustur ben boyle tercih ediyorum biz cok begenıyoruz denemenı tavsiye ederim
Miyonunannesi BBBuse pilav yapmayım o zaman aslında biz dışarda yedigimzde pilav oluyo genelde bende pılav yaparım kendımıze ama sıcaklarda mısafırlerı cok zorlamak ıstemıyorum
Simge_ Miyonunannesi çökertmenin yanına pilav bile fazla. Olmaz yani tek başına bi ana yemek o çünkü içinde patates var et var. Çorba yapacakmışsınız zaten salata ve ortaya bi de zeytinyağlı yada meze tarzında bileyler yaprsanız daha hoş olur bence 😊
BBBuse Miyonunannesi sunum esnasında tabagin yanina biraz konulabilir belki ama ben pilavi aramazdım arkasından güzel bir tatlı gayet tatmin ederdi beni :)
Mom7676 Miyonunannesi Yapayım ben tavuklu yapmıştım belkide ondan çok sevemedim bide patatesşerim kalındı 😄😄 teşekkür ederim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Miyonunannesi Köz biber patlıcan salatası meze gibi oluyor isterseniz olabilir. Bir tatlı yaparsınız ben et yemeklerine şerbetli tatlı yakıştırıyorum valla. peynirli künefe üüf ne güzel olur 🤭
Miyonunannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ayy bayılırım kunefeye şu hazrlardan alıp yapsam kolaya mı kacmıs olurum
Miyonunannesi BBBuse tamam canım pilav yapmam banada iyi olur cocukla zaten cok zöaan alıyo hersey 😂😂