minnosunannesi06 Kizlar oğlum bugun sunnet oldu 20 aylik bisey sormak istiyorum minnosum cok daginik uyuyir yuz ustu donmeye çalışıyor ben engel oluyorum yuz ustu uyusa bisey felan olur mu ilk oldugu icin tecrübe yok
sarilokumumm minnosunannesi06 ben 6.5 aylık yaptırdım karton bardak koydum ama yeğenim oğlunuzun aylarında olmuştu sünnet külodu kullandılar bir sorun yaşamamışlardı bende yaşamadım ama bezli daha çabuk iyileşir karton bardağı kesip koyabilirsiniz geçen ay yaptırdım 1 hafta sürmedi iyileşmesi
Hbk1122 minnosunannesi06 sünnet için yenidoğan dönemi oldukça iyi ben yaptırdım 25 günlükken birşey anlamadan oldu da bitti maşallah 😊
Gulcinnn Karton bardağı yarıdan kesin ağız kısmını o bölgeye yerleştirin ki döndüğünde bez oraya değmesin iyileşene kadar bu şekilde yapabilirsiniz
salcali_yumurtaaa minnosunannesi06 bağla bağla bende yaptım o hatayı. Daha geç iyileşir yoksa bez bağla. Dönmesine de izin verme. İçine falan girer o yarayla da açarsın temelli ağlar. Bak var bi bildiğin daha yeni geçirdim benden demesi bacım amma velakin bardak yap mutlaka
HazalOzan minnosunannesi06 Bez baglamaniz gerekiyor tam aksi bizde yaptirdik doktor bezini acmayin daha hii iyilesir demisti
Kubrafaghan0774 Anestezi ile mi oldu sünnetini bende yaptıracağım da korkuyorum açıkçası. Oğlum çok huysuz ve hareketli 23 aylık bide 😳
minnosunannesi06 Kubrafaghan0774 igne ile uyuşturdular oglum oatladi yaotigima pisman oldum bile diye bilirim o oyle aglayinca dayanamadim
Belinsu Kubrafaghan0774 bende yaptıracağım inşallah bu hafta . 7 aylık benim ki de ama çok korkuyorum . Hiç yaptırmak istemiyorum . Keşke sünnetli doğsalar 🤗😂
Kubrafaghan0774 minnosunannesi06 benim oğlum da çok ağlayan bir çocuktur. O yüzden bende anestezi ile yaptıracağım galiba ama doktorumuz 2.5 yaşında önermem dedi
Hbk1122 minnosunannesi06 benim yeğenim de 1 yaşında henüz yaptırmadılar yengem herşeyi sıcağı sıcağına olsun istiyor çocuk okula başlayacak bu gidişle hareketli de bir de zor olacak diyorum ama dinlemiyor bakalım biz kurtulduk 4 günde iyileşti sorunsuz bir şekilde