Boncuksun cinarinannesiiii gıda alerjisi olabilir takip edin yediklerinizi biZde de mukuslu kanlı geldi yumurta beyazına ve süte alerji çıktı.
Boncuksun Bma1204 biz yaptırmadık alerji testi çünkü çıkmayabiliyor deneme yanılma yöntemini kullandık ilk sütü kestik yoğurt peynir yiyorum yumurta da yedikten sonra cildi kızardı. Şimdi devam ederse yaptırırım
milasuna Bma1204 mukus var mıydı bu zamana kadar gizli kan olmuş olabilir kakasinda bir gidin isterseniz alerjisi varsa riske atilmamasi lazım
2205 Bma1204 alerji olabilir bağırsak sorunu olabilir laktoz intoleransı olabilir. Test yapılmadan öğrenilmez malesef. Tekrarı olursa mutlaka dr la görüşüp kaka tahlili isteyin
2205 Bma1204 alerji çok zor ve çok tehlikeli eğer farkedilmezse. Alerjik bir bebek annesiyim. Hiç hafife alma
Bma1204 Boncuksun ben de 4 buçuk aydır hiç öyle bir şey olmadı yedim de yani sütümü yumurtamı ilk defa böyle oldu
fazilet001 Benim bebegimdede kan ve mukuslu kaka oldu kaka tahlili temiz cıktı ama dr kan olduğu için süt ürünleri mi kesti diyete başladık kan sadece bir defaya mahsus oldu bi daha görmedim ama mukus devam ediyor sizce varmıdır süt alerjisi