Bma1204 Bebeğim 4 buçuk aylık ilk bezinde bir şey yoktu normaldi geri bağladım bez kakasında çok az koyu kan parçacığı vardı aranızda yaşayan varmı
cinarinannesiiii Bma1204 aynı durumu bende yaşadım hatta 2 hafta oldu kan parçası geldi bende tedirgin oldum sağlık ocağının verdiği ilacı kan ilacını değiştirdim hemen ocean microfiber aldım kullanmaya başladım hala da bir sorun yaşamadım memnunum yani
Tortilla Bma1204 hemen olmaz zaten bızdede 2 hafta sonra olmustu. Ilacın rengını alıyo. Ama devletın verdıgını kullanmayın. Bestiron ocean sidefer temkz ıcerıklı bunlardan bırını verın
Bma1204 AysuAlin kabızlıkta var gitmek istemiyorum aslında doktora delik deşik ediyorlar perişan oluyor
Mlke301020 Bma1204 kabızlık yapıyor sağlık ocağının verdiği bestiron kullanabilirsiniz içerisinde zeytinyağıda var
Semaberra1 cinarinannesiiii süt alerjisi olabilir kanlı ve mukuslu kaka da mutlaka çıkıyor alerji dikkat edin
Boncuksun cinarinannesiiii gıda alerjisi olabilir takip edin yediklerinizi biZde de mukuslu kanlı geldi yumurta beyazına ve süte alerji çıktı.
Semaberra1 Benim kızım da da aynı şey olmuştu ama bizde sut alerjisi sebebi cikti kanlı kaka takip eden bi kac defa daha olursa alerji olabilir
cinarinannesiiii Semaberra1 bi kere basıma geldi kuzenim ebe tekrarlarsa mutlaka git dedi doktora kan ilacını değiştirdim tekrarlamadı şükür
Bma1204 cinarinannesiiii gitsem mi doktora bilmiyorum ilk bezinde yaptı kaka değiştim başka bez bağladım onda geldi kan parçacığı yeşil parçalarda vardı