Tatlican Senemmm11 aa kuru fasulyeden bile guzel oluyor sucuklu tarhana .birde bizim koyde market yoktu tavuk eti herzamn olmazdi sucuk bozulmadigi icin olurdu annem pates yemeginede koyardi cok tatli gelirdi çocukken .baska birseye koymuyorduk bukadar😂
Baloglan123 Senemmm11 ben beğenmedim acikcasi biz mantıyı sucuklu yapıyoruz efsane oluyo ilk denediginde cok agir geliyo sonrakilerde alışıyorsun kıymalı yapmak aklimiza bile gelmiyo
Senemmm11 Baloglan123 sucuklu tarhanadan sonra sucuklu mantiyada şaşırdım😂 normal kıyma koyar gibi içine sucuk mu koyuyorsunuz 😳
Duygusuz Senemmm11 bizim yurtta yapılıyordu lisedeyken ben cok severdim deneyin sizde seveceksiniz bence
Cheerfulmom Senemmm11 Hiç sevmem bence yakışmıyor ya. Ben pastırmalı yapıyorum ama çemensiz o daha güzel 👍🏻
Hiranur2010 Senemmm11 yaaa yok yok öyle demek istemedim nasil bu taddan eksik kaldın yani öyle dedimmm😜 neyse bak sucuklari kalın kalın kes he öyle daha lezzetli oluyor şimdiden afiyet olsun yarin da durum güncellemesi yap bakayim beğenecek misinnn🤣
Senemmm11 Tatlican bizde sucuğu bi yumurtalı yaparız kahvaltıda millet neler yapıyormuş vay anasını 😂😂😂
iyilik80 Senemmm11 ben yapmistim nefis iluyor. Ama kisin guzel olur yazin insanin cani istemiyor oyle seyler