Kaderrrrrr23 Arkadaşlar bugün 5 te 20 lik dişimi çektireceğim daha önce hiç diş çektirmedim çok korkuyorum daha önce 20 lik çektiren var mı çok ağrıyor mu
seymakmtrnsf Kaderrrrrr23 Doktor iyiyse hiç bir sorun yaşamazsınız. İltihaplı mıydı? Öncesinde ilaç kullandınız mı?
betulsnr4 Kaderrrrrr23 çok geçmiş olsun ben çektirmiştim çekilirken bişey hissetmedim çektirdikten sonra 4 saat boyunca sürekli pamuk koydum kanadığı için ertesi günü de ağrısı geçmişti. 1 gün çektim ağrısını onda da ağrı kesici kullandığım için çok etkilemedi beni.
Yazannesi1 Kaderrrrrr23 ben çektirdim benimki zaten bozukmuş tam 5 saniyede pat düştü 😅 hiç anlamadım zaten zor duruyormuş orda 🤣
Kaderrrrrr23 betulsnr4 benim 2 çekilmesi gerekiyor ama bugün sadece 1 tane mi çeksem diğerini de 1 hafta sonra
seymakmtrnsf Kaderrrrrr23 Antibiyotik kullanamadınız mı hiç? Normalde 20 lik ameliyatı kolaydır. Sadece ilk gün ağrı çekersiniz. Sonra geçer.
seymakmtrnsf Kaderrrrrr23 Benim bir kere iltihaplı çekmişti ve zor geçmişti. Ama tabi doktorunuzun bir bildiği vardır.
Kaderrrrrr23 betulsnr4 benim bebeğim 9 aylıkta eşim çalışıyor tek bakıyorum çok ağrıyor sa bitane çekim diyecektim
betulsnr4 Kaderrrrrr23 yani dediğim gibi ağrı kesici olunca beni çok etkilemedi ama o zaman yeni evliydim bebiş yoktu arveles kullanmıştım hemen geçiriyordu ağrıyı şimdi paroldan başka yutamazsınız sanırım o da ne kadar fayda eder bilemiyorum
3children1mom seymakmtrnsf Iltihapli disi nasıl çekti yaa😳 Asla çekmezler cok riskli kana karışırsa sonu ölüm olacağını bilir her doktor verilmiş sadakaniz varmış
seymakmtrnsf 3children1mom 40 derece ateş ile hadtaneye gttim zaten. Bu yüzden çok korkarım diş olayından.
seymakmtrnsf 3children1mom Verdiler hastaneden. Antibiyotik. Bir kaç günde ancak kendime geldim. Ama çekilirken bile çok acım olmuştu☺️