Brnkrm Benimoykum bebeklerin yiyebileceği her şeyi. Aklınıza gelen her şeyi pişirip püre haline getirebilirsiniz. Eti bile çok güzel pişiriyo. Tabi etin püresini denemedim
NaimeYilmaz Damlaaaaa Benimoykum Pişirme işlemi tamamlandığında suyu boşaltıp o şekilde robottan geçirebilirsiniz. O zaman sulu olmuyor
Damlaaaaa Benimoykum sebzeleri karıştırıyorum genelde ayrı bir kapta kemik suyuyla irmik pişirip karıştırıyorum kıvamı çok katı olmuyor buharda biştiğinden buhar biraz sulandırıyor
Semaertug Benimoykum bende kullanıyorum sebzeleri buharda pişirip kemiksuyu muhallebi zeytinyağı karıştırıyorum çok pratik
Benimoykum NaimeYilmaz aslında tatile gideceğim için almak istiyorum çünkü 7 aylık olmasına bi kaç gün kalacak tatile çıkınca gideceğim yer herşey dahil olsa da bebeğe göre hiç bişey bulamam sulu çorba yapabilirim diye düşünüyordum belki tavuklu şehriye çorbası falan ama sanırım onlar olmuyor galiba sadece sebze çorbası 😞
NaimeYilmaz Benimoykum balık tavuk sebze kuru meyve herşeyi pişirebilirsiniz. İlla robottan geçmenizde şart değil. Çatallada ezebilirsiniz. Tatilde çok rahat edeceğinize eminim. Bide gitmeden kavanoz mamada yapabilirsiniz.
Benimoykum NaimeYilmaz teşekkür ederim biraz önce makinayı aldım tarif kitabında da Türkçe yazmıyor 😊
Berfu Damlaaaaa makinanın temizliği kolaymıdır bende almayı düşünüyorum yorumlarında temizliğiyle alakalı cok olumsuz şey yazılmışta
MercimekDogdu Et ve tavuk haslanabiliyor mu avent buharli pisiricide? Ben de kullaniyorum ama henuz et ve tavuk kismina gecmedim. Bir de nasil yemekler yapıyorsunuz etle mesela? İcine neler koyuyorsunuz?
Benimoykum MercimekDogdu bugün bir video da izledim karnıbahar kuşbaşı et havuç Arpacık soğan sarımsak kırmızı mercimek domates 200 ml su ile 20 dk da pişirdi sanırım 8 aylık olan bebekler içindi benim bebeğim 6. Ayına girecek makinayı bende dün aldım böyle bir tarif gördüm 😊