4ry4 spaceship ya malesef ülke olarak ingilizceye çok önem vermediğimiz için erkenden ben müdahale edeyim istiyorum. Suriyeliler çatır çatır ingilizce konusuyor. İngilizce mezunu birinden destek almam yeterli olabilir mi?
spaceship 4ry4 nasıl bir destek alacağınıza bağlı açıkçası. Her gün bebeğinizle İngilizce konuşması, eğitici çalışmalar yapması şeklinde mi ? Siz kendiniz de deneyebilirsiniz. Bununla ilgili ( bilingual ) yardımcı siteler veya sayfalar bulabilirsiniz.
mom726272 4ry4 Hamilelikte bile başlayabilirsin 😃 ben İngilizce öğretmeniyim %100 İngilizce konuşuyorum kızımla anne karnında başladım dilin intonasyonunu edinsin diye
4ry4 mom726272 keşke ama benim gibi olmasın o bilsin diye uğraşıyorum ben bilmiyorum. Bi hoca ile anlaşsam işte günde bi saat kızımla hem oynayıp hem konuşsa yeterli olur mu?
mom726272 tugbahy6 ikinci dil değil bilingual yetiştirmek istiyor siz neye dayanarak bu cümleyi kurdunuz
mom726272 4ry4 2 yaştan sonra 3 yaştan sonra öğrenilen İngilizce English as foreign language veya English as second language yani “yabancı dil” veya “ikinci dil” olur. Çift dilli olması için erken aylarda edinmesi lazım. Hepsi çok farklı şeyler.
bikerem 4ry4 3 yas dolduktan sonra öneririm,iki kizim da cok iyi ingilizce biliyor,biri sinav ile ingilizce egitim veren ortaokulda simdi,