candanaktas Erva1234 aglama kendini kasıp kıpkırmızı oluyo bunun için ac mamalar var kuzum ve kolik biberonlar erkenden basla sonrası cok zor geçiyo🤦🏽♀️
Sibel43- Erva1234 ayaklarini karnina cekme ih ih deme ikinma poposunu ittirme sut icmek ister ama icemez bagirir aglama Allahim ne cektim gazdan dusmedi yakamdan
Beyezebeyereka Erva1234 Genelde her gün aynı saatlerde ağlama bu genelde akşamüstü ve gece artar, elleri sıkma, kendini kasma, susturalamayan ağlama şeklinde diye biliyorum.
Erva1234 candanaktas ya benim kizimda olanlarin aynisi 40 gunluguz kac haftadir boyle. Biberon ve mama demisiniz adi ne acaba
candanaktas Erva1234 evolvia ac aptamil conformi bu ikiside kolik maması kuzum biberonda ben dr.browns geniş agızlı biberonu kullandım memnunum gaz için cok iyi
Sibel43- Erva1234 benimkide sesi kisilana kadar agliyor elimiz ayagimiz dolasiyor napicamizi bilmiyoruz esimle
candanaktas Erva1234 evet cnm sikayetlerini sölüyosn ben videoya cekmiştim. Bana ya alerji kolik ya gaz kolik dedi alerji maması verdi tadı kötü oldugu icin kabul etmedi smdi bu biberonu mamayo kullanıyrm memnunm dene kızum
Erva1234 candanaktas ya tek faydası olsun geçsinde herseyi yaparim o oyle kivrandikca agladikca icim gidiyor
candanaktas Erva1234 2.5aylık suan maalesef geçmedi ve hiç bi şekilde yemek yemiyo biberon mama herseyi denedm 4 5ayına kadar böle devam edicek dedi doktor sancılı
Erva1234 Sibel43- ne kadarlik bebeginiz canım cok zor cidden bizde oyle elimizden de bisey gelmiyor korkuyorumda
Htcates Erva1234 ben 2 ay çektim en sonunda mamayı değiştirdim aptamilden hipp geçtim şuan beblac gold kullanıyorum ve çok memnunum gaz damlasını değiştirdim sap simplix ten maflor diye bir damlaya geçtim ve sürekli duş aldırım ve masaj yaptım ve uyku zamanını hiç bozmadım çünkü uykusu bozuldumu çok huysuz oluyor hala uykuyla kavga ediyor ama daha iyi çok şükür şuan 3 bük aylık sadece burun tıkanıklığı var çok şükür çok daha iyiz 😇😍