Asilinannesiiiii Kaşla göz arası balkondaki kaktüs eline atmış parmakları hep diken olmuş. Aciyor sürekli ağlıyor ama baktirmiyor da. Nasıl çıkartılır bu ne yapabiliriz? Cımbızla çekilecek gibi büyük değil. Başka ne yapabiliriz?
1mom1baby Asilinannesiiiii dikenin ucu disardaysa cımbızla çıkartılır içe gitmişse hastanede küçük kesik atıp iğneyle çıkarıyorlar geçen gün başımıza geldi 🤦♀️
BigeUmay2020 Asilinannesiiiii tam bilmiyorum da sıcak su duymuştum el yakmayacak ama sıcak olacak Bi google bakın
Asilinannesiiiii OzlemAlisa cımbızla çıkmaz ki bu minicik. Büyüteç de yok gece de uçak yolculuğuna cikicam.hic durmuyor ya
1mom1baby Asilinannesiiiii yok canım yaparlar kesi iğne dediysem aklınıza büyük bisey gelmesin 1 dk falan sürüyor ve can yakıcı bisey değil kızım babasının kucağında durdu yapılırken izledi sesi bile çıkmadı sonrasında yara falan olmadı izde yok basit bi işlem yani üstelik topugundaydi kalın bi dikendi alındıktan sonra normal yürüdü. Diken küçük olduğu için nasıl görürsünüz bilmiyorum telefonun ışığını açarak bakın ama olmuyorsa zorlamayın acile gidin ağlarsa korkudandir hiç acıtacak bir şey değil ucu dışardan görünüyorsada zaten hemen alırlar onların ışığı var aleti var
BonmBonm Asilinannesiiiii Merhaba nasıl çıkarttınız dikenleri elinden? Benim bebeğim de kaktüsü avuçladı ve eli bir sürü diken oldu. Çıkartabildiklerimiİ çıkarttık ama elinde bir sürü kızarıklıklar var sanırım içe girmiş
Asilinannesiiiii BonmBonm hamur yapın en iyi çözüm bu başka türlü çıkmıyor. Çocuk bir hamur olacak vıcık vıcık kuruyana kadar dursun sonra yikarsiniz