Eyllece Anneler kızım 50 günlük oldu hala bebek arabası alamadım. Bi modelde karar veremiyorum. Travel sistem bebek arabaları içinde 1500 tlye kadar olursa sevnrm alan kullanan memnun kalan var mı? Bana önerilerinz neler? Ağırlığı saglam lıgı önemli… Kabin tipi modeller de olur ama onlarla ilgli hiç bilgim yok travel sistem var cevremde herkes te.
esrasyaa Eyllece travel sistemler bi sure sonra kullanisli olmuyo bende de var puseti falan ilk zamanlar iyi oluyo ama su an 5 aylik onu satip kabin tipi baston falan dusunuyorum
Adayildiz Eyllece traveller cok kullanışsız tak çıkart kapatması bı dert açması dert bende var çok pişmanım hiç kullanmiyorum tek tuşla kapansın en önemlisi o yer kaplaması fazla bende şimdi mothercare aldım küçücük oluyo kolayca aç kapat yapıyorum mutluyum😂
Balbebem Eyllece Ayhan cocugun arabalarini ünlüler bile aliyo. Ben ordan aldim cok cok cok memnuniyetle kullaniyorum cok pratik ve yormuyo cok kullanisli.
BirSusamTanesi Travel sistem hiç istemiyordum çok hantal geliyordu böyle hem normal bebek arabaları var ya onun üzerine anakucağını takabiliyorsunuz o model beğenmiştim sonra eşim daha havalı ve tekerleği daha büyük diye Travel sistem aldı memnun muyum evet oğlum 3 yaşında halen kullanıyor ama çok büyük işte sorun oluyor toplu taşımada yada araba bağajına koymada halen pişmanım diğerini almadığım için
BirSusamTanesi Ama bebek mağazaları yerine esnaftan almanı tavsiye ederim pazarlık payı oluyor epey 😊
Eyllece BirSusamTanesi internetten begenyorm ama görmeynce insan tabi büyüklügü agırlıgı blinmyo ama nette uygun
nilesselin chicco troley me.. hem yer kaplamiyor hemde is goruyor zatrn bebek küçükken cok disari cikilmiyor.. biraz buyuyuncede kabin tipleri cok rahat oluyor..
Eyllece nilesselin az önce bi arkadasa da sordum da kabin tipin mantığını anlayamadm bastonlarn daha konforlusu gibi mi tam yatıs pozisyonu oluyor mu
Sevgilimmm Eyllece bir yaşına kadar travel kullandım çok memnundum ama artık ağır gelmeye başladı. Çok araştırdım Pierre Cardin yehoo aldım çok memnunum. Yenidoğanda da kullanılır
Eyllece Sevgilimmm hemen bakıyorm. Zaten ben yenidoğan dan itibaren kullanmak isterim dogrusu. Yani bidaha degstrmek istemyorm alıyım beni baya götürsün
nilesselin Eyllece baston en eski sistem sonra travellar çıktı ama gercekten cok hantal.. en son kabin tipleri çıktı.. suan icin mantikli.. letgodan bi tane pusat alin araba icin isiniz bitince onuda satarsiniz..
kapikulak03 Eyllece öyle gözüküyor ama inan değil arabanın bagajına giriyor uçağa bile bindik biz çok rahat bir şekilde katlanması kolay puseti takıp çıkarmak kolay ben 3. Katta oturuyorum asansör yok tek başıma hem arabayı hemde pusetle bebeğimi rahat bir şekilde taşıyorum çok memnunum
bikerem Eyllece chicco liteway plus kullaniyorum,ilk etapta pusetiyle travel gibi kullaniliyor,daha sonra baston. Cok cok kullanisli,zaten bu modeller cok az var,bi inceleyin isterseniz