Deterjanhanim Mefeannesi doğduğundan beri yastıkta yatıyor oğlum. Normalde 2 yaşa kadar önermiyorlar ama benim içim rahat etmiyor sanki boynu tutulacak mis gibi bı tuhaf duruyo yastiksiz
Mom987 Mefeannesi Normalde 2 yaş 2 yaşında başlamıştım ama sevmedi yastığı bazen düz yatar bazen yastikli hiçbir sorun olmuyor yanı boynu falan tutulmuyor
Ftmvrs13 Mefeannesi benim kızım 2 yaşında daha yeni yeni kullanıyor ben 28 yaşındayım bazen ben bile yastıksız yatıyorum daha rahat geliyor 😂
Ftmvrs13 Mefeannesi canım erken yastık kullanımı boyun ve omiriliğe zarar veriyor netten araştır istersen bebeklerin henüz boyun ve omiriliği gelişmediği için doktorlar tavsiye etmiyor
Nur_94 Ben doğduğundan beri yastık kullandım ama şuan 6 aylık dönmeye başladıgından beri kullanmıyorum yastıkla dönemiyo sinirleniyo, yan dönüp uyumayı seviyo o yüzden kullanmıyorum yastık
Sinem91 Mefeannesi Çok ince yastık. Ebebekten almıştım. Sanırım bir 10 tane vardır. O kadar çok terliyordu ki geceleri sürekli yastık değiştirirdim. Ama bebekken yastığı boynunun altına değil de sırtına kadar getirirdim. Şimdi canı nasıl isterse öyle yatıyor 🥰
Aley_ Mefeannesi 22 aylık olacak hala yastıksız yatıyor. Yüzüstü yatmayı daha çok sevdiği için yastıkla o şekilde yatmayı sevmiyor. Kullanmadığımız için bir sorun da yaşamadık daha rahat böyle. Doktorumuz da böylesinin uygun olduğunu söylemişti. 2 yaşa kadar yastıksız yatabilir ama sonrasında da kullanmak istemezse bu bir sorun değildir demişti.😌
Tugkaninannesi Mefeannesi normalde 2 yas ama oglum 3 yasinda ben hala kullanmiyorum, cok terliyor. Dogru mu yapiyorum bilmiyorum tabi