Musam Memnun musunuz ? ben bir sürü biberon kullandım oglum sevmedi en son bu biberonu alacam inşaAllah sever
MLSVS Musam ben memnun değilim 5 aydır kullanıyorum ama meme reddi yaşıyorum üstelik cam olmasın rağmen koku yapıyor.. Ve kapağı bazen oturmuyor bütün mama çocuğun üstüne dökülüyor. Ya da benimki bozuk çıktı bilmiyorum. Chicco alacağım
Melin16 Musam bikaç tane denedik ama hiçbirini tutmadı avent in aldık daha 1haftalıktı tutmaya basladı.
Atikeemre14 Musam Kızım 22 aylık ilk doğduğundan itibaren avent kullanıyoruz sulugu flnda avetn gayette menünüz kızım başka biberini almadı memede dahil buna ama cam alma derim alacaksan ben öyle bir hata yaptım bir sürü para verdim aldım aldığının ertesi günu elimden düştü kirildu çok üzülmüştüm sonra plastik olanından aldım tekardan
1tosmik1anne Musam +0 olanın da no.1 no.2 diye numaraları var, delik sayısına göre. Ona dikkat edin, bebeğim 3 aylık bizimki no.1 miş, ilk fırsatta yeni alıcam ayına göre.
1tosmik1anne Musam Ben de tam bilmiyorum, sadece biberon emziği de satılıyor , bebek büyüdükçe emzik alınabilir. Şu linke bakabilirsiniz, akış çeşitlerine göre yavaş orta hızlı, kendinize uygunu seçebilirsiniz. https://www.philips.com.tr/c-m-mo/biberonlar-ve-emzikler/biberon-emzikleri/tumu#filters=MCC_BABY_BOTTLE_NIPPLE_SU