Aysimaaa kesinlikle biberon ve emzik kullanıyorsanız bunları kesiyorsunuz hatta atın evinizde elinizin altında bulundurmayın bebek iki üç gün huzursuz olacak çok çaresiz olacak oda sende ama bunu birlikde aşacaksınız şimdi hemen yöntemi söylüyorum bol bol ten tene temas yapıcaksınız ve birlikde ikinizin üzerinde kıyafet yok iken bebeğin başı hariç vucuduna su gelecek şekilde ayarlayın ve duşda emzirmeyi deneyeceksiniz bakın deneyeceksiniz diyorum eğer almak istemezse zorlamayacaksınız anın tadını çıkartın beni emmiyor emmiyecek diye düşünmeyin sakın elinde sonunda emecek biz yeterki pes etmeyin memenize sütünüze güvenin sürekli memenizi teklif edin eğer tutmazsa ısrar etmeyin biraz zaman alıcak ama dönecek biberon emzik kesinlikle yok yok süre emmez açsa şırınga ile besleyin telefondan süpürge makinesi fön makinesi seslerini açın bu sesler açıkken emzirmeyi deneyin yeni uyandığında emzirmeyi deneyin mutlaka bebek yeni uyandığında algıları tam olarak açılmadığı için daha çok şansımız olur emzirmek için öutlaka ama mutlaka tem tene temas ve duşda emzirme her fırsatta yapın çok ama çok etkisi var