Onsubatikibinondokuz Hanımlar bebeğim 2,5 aylık yaklaşık 3 -4 gündür bebeğimin gazı kokulu oluyor ve kakasını yapamıyor böyle bi durumla karşılan var mıdır ? Kokulu gaz neden olur bilgisi olan var mı
Ugggg Onsubatikibinondokuz sadece anne sütüyse 10 güne kadar normal tabi cigirmalar baslamadiysa kokulu gazda malum içerdeki kakanın yanından geliyo bu yüzden benimkide böyleydi:) hatırlamak bile istemiyorum
MasalMavi Onsubatikibinondokuz canım bizde 7 gündür çekiyoduk artık ıkınmaktan morarıyo emdiğini kusuyodu doktorumuz fitil verdi 1 tane kullandık ne kabızlık nede koku kalmadı yoksa dediğin gibi gaz maskesi takasımız geliyodu 🙊
Tuba444 Onsubatikibinondokuz mama kullanıyosanıyosanız bir çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin benim oğlum da 2.5 aylık doktor verebilirsin mamasına koy hatta dedi anne sütüyse sadce direk verin hiçbişe olmuyo
Ugggg Onsubatikibinondokuz eğer cigirma falan varsa bence fitil koy bidaha olursa bağırsak düzenleyici verebilir doktor mesela benim ki hiç bişey yok aniden katıla katıla ağlar cigirirdi bende nazar zannettim hep ilk başlarda 7 günde bı zorla yapiyodunl en son 11 gün yapmadi
Esn57 Onsubatikibinondokuz benim kızımda 2 ay 13 günlük aynı dediğin şeyleri yaşıyorum en son Pazartesi kakasını yaptı o da çok az. Ki her bezinden kaka alıyordum normalde. Gaz kokusunda fena 🤭 karnı rahat ama napsam bilemedim bende kayısı suyu kaynattım içicem belki bir faydası olur 🙄
Onsubatikibinondokuz Esn57 aynen bende aynı şekildeyim bende alırdım sürekli bezinde ama be zamandır yapmıyor 3 4 gün önce bi zorla yaptırdım ondan başkada yok
Fatmahumagok Onsubatikibinondokuz kızım 3 ay 15 günlük 1 hafta aynı durumu yaşadım fakat bende söyle bir durum var doğduğundan beri kızımı çok sarip sarmaladım ev çok sıcakken bile battaniye ile gezdirdim şimdi alışması için pel sarmiyorum usuttugunu düşünüyorum açıkçası 5 gündür de kaka yapmamıştı 2 gündür yapıyor kokulu gaz gitti