Avci-1 Arkadaşlar merhaba. Bebeğim bugün resmen 4 5 saat boyunca dinlenip dinlenip ağladı. Hemde sanki böyle bir yerini cımırır gibi bağırarak ağladı. İçim çok kötü oldu. Sizce neden olmuş olabilir ya ne yapmalıyım 😭
anneesi Avci-1 biz 4 ay 22 günlüğüz bir aydır bitmedi atağı ne uykusu kaldı ne huzuru sürekli mızmız sürekli ağlayan bir bebek evde de huzur kalmadı ne yapacağız bilmiyorum ne zaman geçer ay da geçer mi bilen varsa yazsın lütfen 😓
1042021 Vallaha 3 haftadır ayaktaydım yeni çıktım ataktan üstümden tır geçmiş gibi 4.ayı hatırlamak istemiyorum 😩 meme reddi çilesi çektim ben bide hepsinin üstüne
1042021 Ebruseyda teklif ettiğimde direk memeye yapışmaya başladı bi duruldu keyfi yerine geldi öyle anladım zaten farkı açıkca görebiliyorsunuz
keskebirazuyusam Bizde 4.ay atağındayız. Oğlum birgün çok huysuz birgün çok uslu oluyor, bu şekilde bitirecez inşallah
Veyselaras keskebirazuyusam Bizde de aynı durum ya bı gün çok gzl uyuyir uyanıyor sütünü içiyor gülücükler filan ertesi gün sanki başka çocuk gelmiş mız mız hiç birseyden memnun olmayan oynadığın zaman ağız ucuyla gulen hep kucakta olmak isteyen .. uyumamak için direnen …
keskebirazuyusam Veyselaras birebir aynı yemin ederim. Aha diyorum bu sefer düzeldi oğlum diğer gün hooooop yine kaldığımız yerden devam 😭 1 dk bile yalnız durmuyor sürekli ilgi ve kucak delisi oldu. İnşallah bir an önce bitsin şu atak fışkısı
Prensesim-ipek anneesi Bizimde 4 ay 25 günlük aynı durum var hiç biseyden memnun değil kucakta bile ih ih sesi çıkartıyor hep ya diyoruz bı yeri mi ağrıyor artık hep mizmiz
Avci-1 Sibelaslan Valla bizde dün başladı ne zaman biter hiiiiççç bilmiyorum ama kafayı yemeden bitse iyi olur 😂
Hum34 Ayı bebeğim omzuma yapışık şekilde gezerek bitirdik. Korkmayın geçiyor ama sonrasında da 6. Aya geldik ve o da bir başka zor 😂 Dişlerinden rahatsız olabilir mi ? Kızım 4,5 aylıkken başladı dişe ve 5. Ayında patladı dişi. O da çok huzursuzluk yapıyor.