Forum9 Didemm123 rica ederim bir yazıda okumuştum çok işe yarıyor Muş sabırlı ol ama senin içinde zor hamileymişsin allahım kolaylık versin ben tek çocukla kafayı yiyorum
Didemm123 Forum9 amin canım inşallah 🤲🏻 Evet bende istemiyodum ama eşim sağolsun çocuk delisi. Mecbur ikiledim yani 😂
Mervecik1 Didemm123 Fisher Price nin eğitici eğlenceli tuvaletini alabilirsiniz 🌸 umarım kısa sürede alışır; Artık kocaman kız olmuş 🙈
Didemm123 Mervecik1 evet canım kocaman oldu ama kız değil erkek 🤗 onunda reklamını gördüm ama nekadar işe yarar bilmiyorum. Olmazsa onuda deniycem. Çünkü çok inatçı 🥴
Mervecik1 Didemm123 Fisher Price nin eğitici eğlenceli tuvaletini alabilirsiniz 🌸 umarım kısa sürede alışır; Artık kocaman kız olmuş 🙈
Forum9 Didemm123 bizimkide istiyor ama bakabileceğimi düşünmüyorum şuan kafayı sıyırırım herhalde oğlum çok zorladı beni hala da zorluyor
Mervecik1 Didemm123 Ay cok pardon, ben alışmışım kız demeye, kızım var ya :) İnsallah alışır bir an evvel, YouTube da videolara baktın mı?
Didemm123 Forum9 küçükmüş annesi 🤗 o zamanlarda bende hiç istemiyodum. Ama biraz büyüyünce rahatlıyosun merak etme 🤗
Femien Bende 2 hafta oldu bıraktırdım 3 yaşında okula gitmek istiyorsan bırakmalısın dedim ve inat ettim oda çok zorlamadı beni ama tabi öncesinde 3veya 4 kere denemişliğimiz ve başarısız olmuşluğumuz var. Sabır etmelisin allahım kolaylık versin 😊