Firdevs Dorukveannesi daha küçükmüş canım benim dediğim 3 ayda başlıyor sonunda tamamen bebeğe odaklı oluyor
arasmom Dorukveannesi benim bebeğim 15 günlük senin için 100 CC yetmeyebilir onu bı doktora sorman gerekir
Firdevs Dorukveannesi yani fazla süt üretmiyor canım bebeğin emdiği kadar üretiyor hani başlarda istemsizce süt akıyor göğüs pedi kullanıyorduk ya o artık olmuyor ve göğsün eskisi kadar sert ve büyük değildir buna da göğsün terbiye olması diyorlar
Firdevs Dorukveannesi işte zamanla sağımda da fark ediyor ki pompa bebeğimiz kadar iyi çekemiyor o yüzden sana sütün azmış gibi geliyor canım
Ennur Semakacan Canım bunu uzmanlarda söylüyor ilk gelen süt su ihtiyacını karşılıyor sonradan gelen süt proteinden zengin yağlı kısmı olurmuş o yüzden 1 memede 15 dk emzirin diyor uzmanlar üzülme yani normali bu ☺️
Zynp35 Semakacan ilk gelen sulu olr aile hekimi ebesi anlatmsti emdkkce alt tabakadako yağlı sut gelirmis denedim oyle oldu bi gogus bosalmadan digerini vermyorm simdi yagli kismini almasi icin
1PrensAnnesi Semakacan her zaman katı kıvamlı gelmez ki annesütünün %80 gibi bi oranı sudur zaten bu sebepten ilk 6ay su vermeye lüzum yok