Minikheyecan Ayrıca yanımda kimse yok yalnız büyütüyorum oğlumu ev işi aksıyor aksasın oğlumla olan bağımdan kıymetli değil eşimde sağolsun önemsediği şey biziz. O eve gelince işlerimi oldukça görüyorum sorun. Olmuyor ev işi değil annelik mühim
Merve201119 Aryakuzu kimseye bişey anlatmak zorunda değilsinki bildiğini yap sen hayat senin hayatın çocuk senin çoçuğun başkalarına biiey anlatmak çabasına girme bile
Firdevss Aryakuzu Bence siz kimseye aldırış etmeden bebeğinizle aranızdaki bağın tadını çıkartın :) Zira dedikleri gibi bir süre sonra kucağımızda tutamayacağız, bu günlerin tadını çıkartmak lazım. Kucağımızda bol bol öpüp koklayarak 🐣☺️
Egecim Aryakuzu sağlık ocağındaki doktora ilk gidişimiz bebeşin 20 günlük falandı kucağımda duruyor cocuk haliyle kucağa alıştırma dedi dan diye 😂😂 masaya mı koyayım napayım kucağımda durcak tabi:) ilk üç ay kucağa alışmazlarmış zaten
DamlaKck Aryakuzu Aynı şeyle benim de başım belada. ‘Ben hiç annesinin kucağında yetişkin görmedim’ diyorum, anlayan anlıyor zaten.
Mutlubebis Aryakuzu anlatmayın. Benim bebeğim alışırsa da benim kucağıma alışacak taşırım diyin millete neymiş :)
bluem Aryakuzu siz en iyisisini bilirsiniz ic gudusel davranir kucaga alistrmamaya calissanizda o kucak istycek bende almam diyirdum amaa israrla kendisi kucak istiyor emerken bile 🤣 geceleri alti saat yuruyruz evin icinde kucakda kesmiyor hareket et diyor resmen daha iki aylik birde
Cicegiburnundaanne Aryakuzu anlatamazsin eskilerin hep ayni konulara takilmasi hic sasirmamak gerek sen diledgin gbi buyut bebegini en guzeoi en dogrusu bu zaten bize ihtiyaci var onun tabiki kucaga alacaksin
Ozgeasya77 Aryakuzu benim kızımda kucakçı hatta doğduğu zamsm 2 ay gögsümde uyudu hep herkes alıştırma dedi bende ben böle mutluyum dedim kimsenin laf demesime izin vermedim zaten büyüdükçe kucakta durmucaklar o yüzden küçükken ne kadar yakın olursak o kadar iyi diye düşünüyorum bende 😊 boşverin başkalarını he diyip geçin herkes bizden iyi biliyo sanki 😊